TRENDOVI

5 najčešćih problema s trapericama…

…i kako ih riješiti
Top problemim s trapericama
T
raperice su onaj komad u ormaru koji nikad ne izlazi iz mode, kojeg ćemo nositi u bilo kojoj prigodi i koji pristaje uz svaki styling. Čak se nosi i uz haljine. Upravo zbog toga postoji ona fama oko savršenog para traperica. Ne, nije jednostavno naći onaj idealan. Ali rješenje za najčešće traper probleme postoji.

Cameltoe

Definitivno najneugodniji problem s kojim se barem jednom susrela svaka žena. On nije samo neugodan nego je i smiješan. I jedno je sigurno – nitko ne želi ulicom hodati s cameltoeom između nogu. Traperice od tanjeg materijala češće će vas uvaliti u ovu nevolju. Ako nosite krući traper, nema straha od cameltoea.

Muffin top

Muffine obožavamo, ali samo kad su slatki i predivno ukrašeni. Muffin top svaka žena želi izbjeći. Birajte traperice visokog struka te modele koji u svom sastavu sadržavaju više elastina. Također, nikad se nemojte pokušavati ugurati u broj koji nije vaš – ne samo da su traperice manjeg broja neudobne, nego je u njima muffin top zagarantiran.

Top problemim s trapericama

Gubitak boje

Vaš novi najdraži par traperica je nakon samo par pranja već počeo gubiti prvobitnu boju? Traperice uvijek perite s unutrašnje strane, a nikad ih ne sušite u sušilici. Koristite deterdžent za tamnu odjeću, a najduže ćete boju zadržati, ako svoje najdraže traperice perete na ruke. 

Nakupljanje oko koljena

Problem s kojim se susreću sve niže žene. Traperice izvrsno stoje na stražnjici, no oko koljena se skuplja materijal što vizualno smanjuje noge, a to niti jedna, pogotovo niža žena, ne želi. Postoje dva rješenja – svake traperice skratite nakon kupnje kako bi dužina uistinu odgovarala vašoj visini. Ili birajte modele koji se od koljena na niže šire.

Top problemim s trapericama

Pucanje na unutrašnjoj strani bedara

Naravno da se to događa onom najdražem paru traperica. Jer što ih više nosimo, to se one više trljaju, a to zna rezultirati pucanju na unutrašnjoj strani bedara. Što je traper čvršći, to je manja mogućnost da će do toga doći. Ako pak osjetite da materijal s unutrašnje strane bedara postaje sve tanji i tanji, prije samog pucanja traperice odnesite kod svoje krojačice i zamolite je da s unutrašnje strane ušije dodatni materijal.

M.D.
Foto: Instagram @walkingcanucks
Objavljeno: 03.05.2017. u 11:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p