TRENDOVI

5 najljepših Elie Saab haljina

Modeli iz aktualne couture jesenske kolekcije

Kreacije libanonskog maestra glamura već godinama predstavljaju mračni predmet želje mnogih poznatih i nepoznatih dama. Otkako je davne 1999. godine odjenuo prelijepu kraljicu Raniju od Jordana koja je okrunjena u njegovoj raskošnoj bež toaleti optočenoj s najfinijim kristalima, Saab je postao ime o kojem su svi željeli znati više. Svjetsku slavu duguje glumici Halle Berry koja je u njegovoj rubin crvenoj toaleti 2002.godine osvojila Oscara za glavnu žensku ulogu. Od tog trenutka Elie Saab je neokrunjeni kralj luksuza i glamura kojem se klanjanju članice kraljevskih obitelji i hollywoodske zvijezde.

Saab posluje po jednostavnom receptu u kojem nema previše odstupanja od teze da svaka žena želi biti princeza. U obzir dolaze samo najfiniji materijali poput skupocjene čipke, tafta, svile, i prozračnog šifona, bogato izvezeni Swarovski kristalima, a ponekad čak i s pravim dijamantima.

Činjenica da njegov dizajn ne može priuštiti svatko, čini ga još poželjnijim imenom u očima dama iz visokog društva i hollywoodskih glumica, koje se trgaju za haljine s njegovim potpisom. Histerija koja vlada oko njegova dizajna svoj je vrhunac dosegnula 2010. godine kada je odjenuo preko 100 slavnih žena za sve ključne dodjele nagrada i ekskluzivne partyje. Za razliku od većine kolega dizajnera, Saab vodi miran život u Ženevi sa suprugom i sinovima. Njegov imperij raste iz dana u dan, a na obzoru još nema dizajnera koji bi mu mogao konkurirati i zbaciti ga s trona.

Danas smo izdvojili 5 najljepših haljina koje su predstavljene u sklopu njegove posljednje couture kolekcije za sezonu jesen/zima 2013. Uživajte u pogledu...

A.P.

Photo: Getty/Guliver/Elie Saab

 

Objavljeno: 04.10.2013. u 12:08
Tagovi: Elie Saab, haljina

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p