MODNI DODACI

5 najluđih cipela blagdanske sezone

Što su nam za Božić pripremili dizajneri?

Kako bi modno osvještene dame sa stilom dočekale nadolazeće blagdane, pojedine dizajnerske kuće odlučile su se na produciranje malih capsule kolekcija, u kojima se kriju najpojželjnije cipele božićne i novogodišnje sezone.

Zlato, crvena i crna boja, dragulji i kristali, baršun i metalik efekti, samo su neki od boja, tekstura, uzoraka i detalja koji su već godinama sinonim za tjedan svečanosti pred nama. Upravo zbog toga uopće ne sumnjamo kako će sve dame dubljeg džepa, u želji da ostave dojam na božićnom partyju ili novogodišnjoj proslavi, posegnuti za jednim od pet najljepših pari cipela blagdanske sezone.

Njih će sigurno obradovati Miu Miu statement salonka, optočena dragim kamenjem, koja pleše na tankoj granici dobrog ukusa i kiča, no svejedno predstavlja savršen izbor za dekadentne večernje provode.

Šarma definitivno ne nedostaje Charlotte Olympia modelima iz božićne kolekcije, dok elegancijom odiše Saint Laurentova salonka s metalik srebrnim printom. Casadei na kraju predstavlja sandalu inspiriranu berberskom kulturom Maroka, s dominantnim detaljem leptira i Swarovski kristala.

1. Miu Miu Calfskin heels with rhinestones and studs - 850 eura

2. Charlotte Olympia Festive suede and metallic leather pumps - 715 eura

3. Charlotte Olympia Jingle Bell Dolly velvet platform pumps - 715 eura

4. Saint Laurent Black Paris Snakeskin Pump - 509 eura

5. CHIC Casadei Christmas Sandals - 1060 eura

 

H.B.

photo: Casadei, Miu Miu, Net-a-Porter, Saint Laurent


-->

Objavljeno: 27.11.2013. u 14:57

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p