TRENDOVI

5 prugastih sakoa iz high street ponude

Što nude Zara i H&M
Prugice su jedan od onih uzoraka koji obožavaju svi, a ovo proljeće koje nikako da stigne definitivno je u njihovom znaku! Osim što su se pojavile u brojnim dizajnerskim kolekcijama, vesele prugice nalaze se i u ponudi vaših najdražih high street dućana.

Za proljetne haljine, vestice i majice s ovim uzorkom još ima vremena te smo se koncentrirali na nešto topliju varijantu odjeće s prugicama - sakoe. Prugasti sako je odlična investicija jer ga možete kombinirati na posao, za večernji izlazak, ali i na ležeran način. U elegantnim kombinacijama podiže monotone komade, u večernjim vas čini zanimljivom, a u ležernim vas čini profinjenom.                                                                          Zara

Cijene high street sakoa kreću se od 299 do 699 kuna u H&M-u i Zari, sve naravno ovisi o modelu i materijalu od kojeg su napravljeni. Dok Zarine sakoe možete nositi kao proljetne kapute jer su lagano predimenzionirani, primjerci iz H&M-a  nabolje će funkcionirati na jednostavne majice, suknje i hlače.

                                                                            H&M

Ana Bacinnger

Objavljeno: 31.03.2013. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p