MODNI DODACI

5 savršenih čizama iz Saint Laurenta

Modeli koje bismo voljeli vidjeti u svom ormaru

-->

-->--> -->

Otkako je sjeo na kreativno čelo reformirane modne kuće Saint Laurent, Hedi Slimane uvijek iznova daje materijala da se o njegovim pret-a-porter kolekcijama povedu snažne polemike. No, ono što mu nitko ne može osporiti jesu savršene kolekcije cipela, čije modele iz sezone u sezonu bilježimo na vlastite liste modnih želja.

Hedi, kao poznati obožavatelj rock'n'roll estetike, doslovno je zavio nekadašnji YSL u crno pa ćete ove jeseni jedva pronaći komad obuće koji nije u toj vječnoj (ne)boji. No, neki jači kolorit uspješno je zamijenio vrhunski i do posljednjeg detalja elaborirani dizajn, koji crnu cipelu čini svime samo ne dosadnom.

Iz najnovije kolekcije SLP-a izdvojili smo 5 savršenih modela čizama, za koje ne bismo imali ništa protiv da se jednoga dana nađu u našem ormaru. Ovih pet različitih stilova, koji variraju od klasične jahače do robusne vojničke čizme, imaju onaj bezvremenski štih, zbog kojeg će biti popularni i u svim nadolazećim sezonama.

Saint Laurent čizmice koje pričaju pet svjetskih jezika izrađene su od kvalitetne talijanske kože te su zamišljene da se nose baš uz sve – hoćete li uski jeans ili kožne hlače (uparene s kariranim košuljama i prozračnim bluzama) ili pak baby doll haljinice i lepršave modele od šifona.

 

1. Saint Laurent leather ankle boots - 695 eura

2. Saint Laurent Patty leather army boots - 950 eura

3. Saint Laurent Janis python ankle boots - 1,595 eura

4. Saint Laurent Cavaliere buckled leather riding boots - 1,145 eura

5. Saint Laurent Leather Chelsea Boots - 845 eura

H.B.

Photo: Net-a-Porter

 

Objavljeno: 01.10.2013. u 14:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p