MODNI DODACI

5 savršenih pari cipela Christiana Louboutina

Slavni postolar lansirao je kolekciju '5 Shades of Nude'

Omiljeni postolar zvijezda, Christian Louboutin, ove si je jeseni zadao novi zadatak i osmislio specijalnu kolekciju seksepilnih štiklica, koje dolaze isključivo u neutralnim nijansama, idealnim za uklapanje u većinu ženskih odjevnih kombinacija.

-->

-->--> -->

Dizajner je osmislio capsule kolekciju '5 Shades of Nude', kako bi svakoj ženi ponudio jedan par cipela koji svojom bojom odgovara njenom tonu kože, a njegova ideja bila je da se ova klasična cipela može nositi od jutra do večeri.

„Cipele su tu da ženama daju na visini, a ne da skrenu pozornost s nogu i odjeće koju nose. Ovi modeli nestaju poput magije i postaju fluidna ekstenzija nogu, koja kao na skici izdužuje žensku siluetu“, izjavio je povodom lansiranja ove kolekcije Christian Louboutin.

'5 Shades of Nude' kolekcija predstavlja ukupno 5 neutralnih, 'nude' nijansi, koje variraju od krem bijelih do kestenjastih tonova. Dizajner je spomenute nijanse, u kojima će se pronaći baš svaka žena, aplicirao na svojih pet najklasičnijih i najprodavanijih modela, a u njegovom online shopu zasad se mogu nabaviti Pigalle štiklice, koje se prodaju po cijeni od 625 dolara.

Osim toga, Louboutin je lansirao i besplatnu mobilnu aplikaciju, posredstvom koje ćete moći fotografirati stopala i pronaći nude nijansu koja će idealno odgovarati vašem tonu kože.

H.B.

Photo: Christian Louboutin

 

 

Objavljeno: 23.09.2013. u 18:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p