TRENDOVI

Najbolji trikovi uz pomoć kojih ćete vrlo lako uskladiti žensku torbicu s cipelama i kreirati savršen styling!

Savjeti koje se isplati imati pri ruci
Bez obzira na to o kojoj se životnoj prilici radilo, svi mi uvijek želimo izgledati dobro i modno usklađeno, a posebno kada se radi o svečanim prilikama. I popularno je vjerovanje da se usklađen izgled postiže upravo usklađivanjem torbice s cipelama. Kako bismo vam to olakšali, u nastavku smo vam pripremili nekoliko savjeta za postizanje idealnih modnih simbioza torbica i cipela za svečane situacije.
 
Odlazak na vjenčanje, svečanu večeru ili pak neku drugu posebnu prigodu zahtijeva posebnu toaletu. No, uz prekrasnu haljinu ili elegantni kombinezon, ključnu ulogu igraju cipele i torbica. Ako niste zagovornik isključivih monokromatskih kombinacija, s kojima nikada ne možete pogriješiti, tada ste se sigurno puno puta zapitali kako uskladiti torbicu s cipelama.
 
Kao prvo, najjednostavnije je odabrati torbicu i cipele iste boje i materijala: na primjer, crvena kožna torbica i crvene kožne cipele s jednobojnom haljinom čine savršenu kombinaciju. No, isto se tako boja torbice i cipela ne mora u potpunosti podudarati, posebno ako njihove boje spadaju u istu paletu boja, na primjer, zemljanih, tada će se prekrasno slagati. Ako ste se pak odlučili za nude cipele, uz njih možete kombinirati crnu torbicu, a još će bolje izgledati ako na sebi nosite još nešto crne boje. Ova kombinacija će vam osigurati zbilja posebnu razinu elegancije. U slučaju da još nemate svoje omiljene cipele u nude varijanti, tada pogledajte dostupne modele na službenoj stranici. Ovdje možete uživati, na jednom mjestu, u širokoj ponudi različitih modela obuće među kojima ćete sigurno pronaći onaj koji će vam idealno odgovarati.

Klasični modeli cipela lako se modno usklađuju, a cijeli outfit izgleda još bolje ako u njega ubacite torbicu neobičnog oblika. Na primjer, proteklih su sezona pravi hit postale torbice u obliku kofera koje se prekrasno nose sa ženstvenim haljinama. Birajte među kofer torbicama jarkih boja ili onima s metalnim odsjajem, zahvaljujući čemu sigurno nećete proći neopaženo. Prava adresa za istraživanje dostupnih modela kofer torbica jest web stranica brenda ecipele na kojoj ćete lako pronaći onu idealnu za sebe. Mala crna torbica, isto kao i mala crna haljina, pravi je modni klasik koji ćete sigurno moći nositi u brojnim prilikama. Crna je boja vrlo zahvalna za sve modne kombinacije, a upravo će crna torbica u nju unijeti pravu dozu elegancije. Naravno, ljubiteljicama mode posebno će se svidjeti modeli s jasno istaknutim logotipom popularnog modnog brenda.
 
Torbice s metalnim odsjajem pravi su as iz rukava u brojnim situacijama. Ako niste sigurni kako uskladiti boje, ili je pak crna jedina boja obuće koju imate, a želite unijeti živost u svoj outfit, tada potražite torbice s metalnim odsjajem s kojima zasigurno neće proći neopaženo.Na kraju, ako tražite inspiraciju za modne kombinacije s pravim dodacima, tada pogledajte prijedloge ovdje: Nijedan outfit nije savršen bez modnih dodataka. Evo evo kako izabrati trendi modne dodatke!
Foto: PR
Objavljeno: 02.08.2022. u 12:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p