TRENDOVI

5 street style trendova koji su izašli iz mode

Trendovi iz 2014. koji više nisu u modi!
trendovi 
Svake godine u svijetu mode pojavi se nekoliko neobičnih modnih trendova koji u 99 posto slučajeva traju samo jednu sezonu. Prigrle ih gotovo sve modne urednice, stilistice i blogerice, a nakon njih i brojne fashionistice diljem svijeta. No, nakon nekog vremena ti trendovi odlaze iz mode pa ih valja pospremiti duboko u ormar ili naći neki novi način kako ih nositi! Pa koji su to trendovi iz 2014. godine po izboru Who What Wear stranice koji nas nažalost neće pratiti u 2015. godini? 

Modni trend broj jedan u prošloj godini za kojim su poludjeli svi su karirane košulje koje se nose svezane visoko oko struka. U 2015. te košulje zamijenite toplim vestama finijeg izgleda i postignite sofisticiran izgled!

karirana košulja
Trend broj dva od kojeg se valja pozdraviti su zrcalne sunčane naočale sa staklima u hologram efektu. Iako jako upečatljive i cool, one u 2015. više neće biti u modi.
 
zrcalne sunčane naočale
Prozirne suknje koje više otkrivaju nego skrivaju također su jedan od trendova od kojih bi se bilo dobro oprostiti. Poznata stranica Who What Wear umjesto njih predlaže uske suknje dužine do koljena ukrašene resicama!
 
prozirne suknje
Šeširi mekanog oboda stvar su prošlosti. Iako su sinonim za boho izgled, u 2015. ih zamijenite velikim fedora šeširima u upečatljivim bojama poput onih koje u svojim kolekcijama ima Maison Michel.
 
šešir mekanog oboda
Peti trend koji se uvukao pod kožu brojnim poslovnim damama su košulje čiji se rukavi učvršćuju tankim remenčićima. Iako nisu u modi već jedno duže vrijeme, u 2015. umjesto njih nosite muške košulje čije ćete rukave ‘neuredno’ podvrnuti.
 
košulje
Naš savjet je da svakako razmislite o ovim prijedlozima, no da nikako ne pratite slijepo trendove, već da svaki od ovih komada iz svog ormara na neki način maštovito uklopite u odjevne kombinacije koje ćete nositi u 2015. godini.
 
A.B.

photos: le21eme.com, sartorial-revenge.com, fashionsy.com, showandtellme.com, www.fashionbeans.com
Objavljeno: 02.01.2015. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p