TRENDOVI

5 uličnih trendova koji će vas izdvojiti iz mase

Inspirirajte se odličnim street style kombinacijama!

Milano Fashion Week 
Ulična moda uvijek igra veliku ulogu kod kreiranja novih trendova koje nam nameću poznati dizajnerski brandovi i high street kuće. A Tjedni mode oko kojih se trenutno vrte sve bitne modne teme glavni su izvor inspiracije.

Milano Fashion Week je iza nas, a poznati street style fotograf Adam Katz Sinding (le21eme) svojim je objektivom uhvatio nekoliko fantastičnih odjevnih kombinacija koje izgledaju sjajno i koje će vas istaknuti iz mase ukoliko se odlučite inspirirati njima. Neke od ovih kombinacija nisu nikakva novost i viđamo ih već sezonama na ulicama, no neke od njih su novi mini trend koji će brojne fashionistice s velikim užitkom prihvatiti. Sandale na čarape su odlična alternativa svim onim ženama koje vole pokazivati gole noge i koje ne mogu smisliti bezbojne najlonke. Ako se dobro usklade, sandale u kombinaciji sa čarapama mogu biti itekako ženstvene i sofisticirane.

Zamislite svoju najdražu suknju ukrašenu šljokicama u kombinaciji s novim najdražim tenisicama. Upravo je ovaj trend osvojio popularnog street style fotografa, a moramo priznati i nas u redakciji! Umjesto ‘statement’ ogrlice ovog proljeća nosite popularnu ‘bandannu’, a simpatične treger hlače kombinirajte uz omiljenu ‘bomber’ jaknu.

Posljednji mini trend s ulice koji već viđamo na ulicama našeg glavnog grada je nošenje dviju torbica. Jedna je naravno velika i praktična, a druga je veličine prosječnog novčanika i neodoljivo je slatka, upečatljiva i chic!
 
Milano Fashion Week 
Milano Fashion Week 
Milano Fashion Week 
Milano Fashion Week 
Milano Fashion Week 
A.B.
 
photos: Adam Katz Sinding (le21eme)
Objavljeno: 08.03.2015. u 10:18
Tagovi: streetstyle

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p