TRENDOVI

50 KLJUČNIH KOMADA SEZONE

Glamour vam predlaže...

Ok, nismo te sreće da svaki shoping obavljamo u modnim metropolama koji su prepuni vrhunskih high street dućana sa odjećom i modnim dodacima zbog kojih bismo mogle vrištati, no i u Zagrebu se mogu naći zgodni komadi samo trebate dobiti smjernice što da tražite. Glamour je izbacio 50 ključnih komada sezone, a neki od njih su vam dostupni i kod nas.

Za ostatak ne brinite jer ćete u svojim omiljenim dućanima pronaći nešto slično, a možda i bolje! Naravno da se na listi nalaze vaši i naši najdraži dućani Topshop, Miss Selfridge i Mango koji nude must have komade po pristupačnim cijenama. Tako ćete u Miss Selfridge-u pronaći bundicu od lažnog krzna u otkačenoj boji, bikersku kožnu jaknu, kaput denver boje, suknju visokog struka posutu zakovicama i malu clutch torbicu leopard uzorka i mašna oblika. U Topshop će potrčati trendseterice koje još nisu nabavile topli kardigan, čizme iznad koljena, gležnjače od brušene kože i elegantnu crnu torbicu. Mango vam nudi prekrasan crni čupavi prsluk koji je u struku stegnut remenom.

A što se tiče ostalih ključnih komada koje Galmour predlaže zasigurno se skrivaju u buticima diljem Zagreba! Obavezno nabavite bikerske čizme za koje smo saznali da ih imaju na Zarinim policama, kožnu haljinu, zimski kaput u nekoj veseloj boji, barem jednu haljinu posutu ljuskicama, kožni prsluk sa zakovicama, dugačku vestu koju možete furati umjesto jakne, nešto pepita uzorka!

A što vam je još potrebno ove sezone kako biste bili u trendu možete saznati ako kliknete na našu galeriju!

Ana Bacinger                                                               preuzeto s : glamour.com

Objavljeno: 22.10.2009. u 19:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p