TRENDOVI

50 ljetnih asesoara

Najljepše sandale, torbe i ukrasi za kosu

Dobro došli u svijet modnih dodataka! Sva sreća, minimalizam devedesetih se još nije vratio, a i zima sa svojim kaputima je daleko pa možemo uživati u prekrasnim komadima nakita, torbama, cipelama i rajfovima koji podižu i najobičnije traperice i bijeli top.

Ništa nema moć transformacije kao što to imaju modni dodaci. Oni su dobre vile mode koje i najobičniju kombinaciju mogu pretvoriti u nešto posebno, stoga ne čudi što su zadnjih godina jednako važni kao i sami odjevni komadi. Haljina može biti uska, ali rajf za kosu odgovara svima. Torba teško može puknuti po šavu od viška kilograma, a ogrlica se neće nezgodno nabirati na kritičnim mjestima. Nimalo ne čudi što ih volimo!

 

Djevojke koje vole vrpce, trake i šarene ukosnice napokon su došle na svoje. Naš savjet: nipošto nemojte igrati na kartu totalnog „girlie looka". Rajf s velikom mašnom je fora kada je jedino što je zaigrano na vama. Nosite li ga s majicom sa slikom sladoleda, traper minicom s aplikacijama u obliku leptira i japankama s umjetnim cvjetovima hibiskusa- „mašili ste ceo fudbal".

Najnezgodnija stvar koja vam se može desiti na godišnjem su žuljevi od japanki. Zato ih nosite već u gradu i opskrbite se flasterima i silikonskim ulošcima. Ako morate investirati u samo jednu stvar ove sezone, neka to budu statement sandale koje privlače poglede.

Obogaćene zakovicama, volanima, resama, u bojama zemlje, mornarski plave, u nude nijansama- volimo ih sve! Cekere za plažu, clutcheve za izlaske, mekane kožne torbe za kavu u gradu... jedino se nemojte prenatrpati po principu „sve svoje nosim sa sobom". Treba li vam uistinu drugi mobitel, mp3 i osam različitih vrsta sjajila dok idete na brzinsku kavu prije plaže? Ljeti se slobodno okitite svim vrstama naušnica, narukvica i ogrlica koje vam se čine prekičastima za ostalo doba godine, jer ljeto podnosi štošta, a i vrućine nas podsjećaju na Afriku i Orijent.

Borina Kopčić

Objavljeno: 28.06.2010. u 23:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p