TRENDOVI

500 dolara za par čarapa!

Najskuplje čarape na svijetu su s potpisom Rodartea

Koliko ste spremni dati za kaput ili čizme? A za haljinu? Kolika god bila debljina vašeg novčanika prilično smo sigurni da ćete se složiti s nama kako je cijena od 500 dolara (oko 2700 kuna) za par čarapa previše!

Upravo toliko koštaju kukičane Rodarte čarape izrađene od mekog mohera i alpakine  vune. Oni nešto plićeg džepa mogu se utješiti Cacharelovim za 145 dolara (oko 900) kuna ili zamoliti baku da im iskukiča slične.

Vidljive čarape su se vratile u modu prošlog proljeća kada su ih na pistama počeli isfuravati u kombinaciji sa sandalama i kada su modne blogerice prihvatile taj trend. Oni koji kupuju skupe čarape tvrde kako su mnogo udobnije i kvalitetnije do onih koje pripadaju nižem cjenovnom rangu.

Svaka kuća koja drži do sebe danas ima svoju liniju čarapa, pa tako Pradine koštaju 155 dolara, a kašmirske s potpisom Ralpha Laurena 200 dolara. Posebne luksuzne kuće naplaćuju par i po 400 dolara, ali nitko dosad nije nabio ovako vrtoglavu cijenu! U jedno smo sigurni- koštale one 50 kuna ili 500 dolara, na kraju dana svejedno moraju u pranje.

B.K.

Objavljeno: 20.10.2010. u 12:05
Tagovi: čarape, Rodarte

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p