TRENDOVI

6 načina kako kombinirati uzorke

Kombinacija može izgledati divno!

Ah ti uzorci! Ili ih obožavate ili vam nikada nisu bili pretjerano dragi. Ako volite boje i neobičan stil, tada volite i uzorke. Neki od vas su možda zaluđeni američkim Project Runway-om koji trenutno završava svoju osmu sezonu pa ste imali prilike vidjeti kako jedan od natjecatelja koji je dospio u finale hrabro i originalno miješa uzorke.

Uzorci kombinirani međusobno mogu izgledati zbilja fenomenalno. Naš favorit je miješanje prugica i floralnog uzorka, konkretno mislimo na klasične prugaste T-shirtice i odlične retro suknje. Uz ovu kombinaciju savjetujemo crne grilonke i vašu najdražu jesensku jaknu, a na nogama neka se nađu balerinke ili gležnjače na petu. Iduću kombinaciju za kojom ludujemo je posve jednostavno postići - šarene dimija hlače odjenite na lepršavu vintage košulju neobičnog dezena. Garantiramo vam WoW efekt!

Prugice se također mogu odlično kombinirati sa prugicama. Pokušajte sam T-shirticom preko koje ćete prebaciti prugasti kardigan. Odlično će izgledati i karirana košulja u kombinaciji sa kariranim blazerom, a dolje obucite uske traperice.

U galeriju smo stavili par odličnih ideja kako da se poigrate svojim šarenim komadima!

Ana Bacinger

photo: refinery29.com

Objavljeno: 05.11.2010. u 19:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p