TRENDOVI

6 načina kako nositi color-block trend

Boje koje izgledaju odlično zajedno
Popularni color-block trend neće nas zaobići ni ove tople sezone pa je krajnje vrijeme da usvojite neka od glavnih pravila koje boje kombinirati i na koji način ako želite biti u trendu. Color block može izgledati odlično na svima, neovisno o vašem stilu odijevanja. On se može genijalno uklopiti u poslovne kombinacije, savršen je za ležerne stylinge, genijalan za večernje i svečane kombinacije...

Narančasta i ružičasta su najčešće korištene za stvaranje color-block kombinacija i rezultat je zbilja uvijek odličan. Pogotovo ako spajate čiste linije i odjeću izrađenu od finijih materijala. Ako vam je narančasta previše upečatljiva boja, spojite ružičastu s ljubičastom. Postići ćete isti efekt, u nešto smirenijem tonu.


Za dame koje ne vole ružičastu predlažemo da nabave kreacije u žutoj boji i da tu boju sezone spoje s tonovima plave. Traper košulja uz žute hlače je pun pogodak, kao i boja mente sa žutom suknjom A kroja.

Nijanse zelene idu genijalno uz žutu boju, pogotovo ako ih kombinirate uz kobalt plavu ili uz tamni traper. One najhrabrije trendseterice mogu spojiti tonove zelene s upečatljivom ružičastom bojom, odnosno bojom fuksije. Tu jedino pripazite s ostalim bojama - crna i plava nikako ne idu uz ovu kombinaciju boja pa birajte žutu, narančastu ili puderaste tonove.

Ako niste obožavatelj jarkih boja to ne znači da se ne možete poigrati ovim trendom. Za vas je idealna kombinacija spajanja puderastih tonova s jednom jarkom bojom poput žute ili narančaste. Ovaj spoj je idealan za elegantne i sofisticirane lookove.

Ana Bacinger

Objavljeno: 11.03.2013. u 14:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p