MODNI DODACI

6 najboljih online destinacija za kupovinu tenisica

Vrijeme je za online shopping

Online shopping tenisica
 
Vjerujem da vam se često događa da u potrazi za idealnim parom tenisica jednostavno morate posegnuti izvan granica domaćeg tržišta. Najčešće ograničeni monotonim izborom i nedostatkom globalnih trendova, svi se najčešće okrećemo online kupovini kao jednom od najefikasnijih rješenja.

Prednosti online kupovine nije potrebno detaljnije razlagati, dovoljno je imati na umu sve moguće modele koje nisu dostupni u domaćim trgovinama, jednako kao i mogućnost da upecate željeni limited edition model , i to možda čak i na sniženju! Naravno, prilikom online kupovine niste u mogućnosti isprobati željene tenisice pa se može dogoditi da naručite prevelike ili premale tenisice, no sve istaknutije online trgovine uvijek nude mogućnost povrata, i to najčešće o svom trošku.

Prilikom kupovine u online trgovinama obavezno imajte na umu nekoliko pravila:


- Uvjerite se da je trgovina u kojoj kupujete na dobrom glasu, tj. provjerite iskustva drugih mušterija
- Informirajte se o minimalnom iznosu kupovine, troškovima shippinga, tj. slanja i poštarine na vašu adresu.
- Pažljivo proučite return policy tj. uvjete u kojima ostvarujete pravo na povrat kupljene robe s kojom niste zadovoljni iz određenih razloga.
- Većina online trgovina ne zahtijeva korisnički račun za obavljanje transakcije, no ako često kupujete na istoj destinaciji, preporučuje ga se izraditi.
- Za obavljanje transakcija koristite PayPal, ako ste u mogućnosti. Za informacije o otvaranju PayPal računa obratite se svojoj matičnoj banci.
- Prije svake kupovine detaljno proučite poreze i carine kojima je svaka vaša narudžba opterećena.
Imajući na umu ovih nekoliko jednostavnih pravila, online kupovina tenisica neće predstavljati nikakav problem, a i samo iskustvo kupovine biti će puno manje stresnije i opuštenije. Još jedna velika prednost koja će vas svakako potaknuti da češće pretražujete bespuća interneta za svojim omiljenim modelima je i činjenica da je Republika Hrvatska već neko vrijeme dio Europske Unije, tako da opušteno možete reći zbogom velikom dijelu poreza i poštarina koje su se donedavno morale plaćati.

Imajući sve prethodno na umu, donosimo vam najbolje online destinacije za kupovinu tenisica:

1. www.size.co.uk
Size? nudi veliki specijalizirani izbor tenisica i sve brendove koje možete zamisliti na jednom mjestu. Skoro 10 godina tradicije jamči vam ugodno iskustvo kupovine, a sniženja variraju od 20 do 70%. Ova britanska trgovina poznata je po ekskluzivama, tako da često možete kupiti par tenisica koji će se naći samo u toj trgovini.
 
Online shopping tenisica
Dostava je besplatna ukoliko vaša narudžba iznosi više od 50£, a ako je manja od 50£, u krajnju cijenu biti će uračunata poštarina od 4,99£.

2. www.sneakersnstuff.com
Švedska online trgovina, posvećena isključivo sneaker kulturi, dostupna od 1999. godine. Ovdje ćete pronaći širok izbor omiljenih brendova, kao i mnoge rijetke modele, kolaboracije i dizajnerske komade po kojima je sneakersnstuffpoznat. Cijene su nešto više, ali garantiramo da će vas izbor oduševiti.
 
Online shopping tenisica
 
U dostavu valja uračunati 20€ poštarine, ukoliko je vaša narudžba manja od 150€. Ako je narudžba veća od navedenih 150€, dostava je besplatna.

3. www.solebox.com
Njemačka trgovina locirana u Berlinu slovi kao jedan od temelja europske sneaker kulture, ponuda uvijek bogata „limited edition“ modelima i raritetima svjetske klase. Svaka globalna ekskluziva redovito će naći mjesto na policamasoleboxa, tako da možete, ukoliko ste dovoljno brzi, postati vlasnikom modela koji izazivaju zazubice ljubitelja tenisica diljem svijeta.
 
Online shopping tenisica

Dostava će vas koštati između 10€ i 40€, ovisno koliko brzo želite doći u posjed narudžbe.

4. www.jdsports.co.uk
JD sports nudi veliki izbor tenisica u najnovijim trendovima i po pristupačnim cijenama. Ovaj lanac prodavaonica može se naći diljem razvijenih država EU, a specifičan je po čestim suradnjama s vrhunskim brendovima i modelima prilagođenima ukusu velikih tenisicoljubaca.
 
Online shopping tenisica
Dostava je besplatna ukoliko vaša narudžba iznosi više od 60£, a ako je manja od 60£, u krajnju cijenu biti će uračunata poštarina od 6,99£.

5. www.afew-store.com

AFEW je online trgovina sa sjedištem u Düsseldorfu, i specijalizirana je za retro tenisice za trčanje, kao i za košarkaške tenisice. Ovdje potražite specifične modele i kolaboracije koje izlaze u manjem proizvodnom opsegu.
 
Online shopping tenisica
Dostava će Vas koštati 7,95€, besplatna dostava za iznose preko 200€.

6. www.caliroots.com
Još jedna švedska trgovina na popisu, specijalizirana za široku paletu Nike i adidas modela. Uglavnom ćete ovdje pronaći modele koje propustite na svim ostalim mjestima, uz konstantnu ponudu klasika.
 
Online shopping tenisica
 
Dostava će vas koštati minimalno 10€, besplatna dostava za iznose preko 200€.

Velimir Pavić
Objavljeno: 13.05.2015. u 15:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p