TRENDOVI

6 najpopularnijih torbi ove sezone!

Modni dodatak od kojeg se ne odvajaju trendseterice

 
Torbice ili cipele? Najčešće je pitanje koje možete čuti kada se žensko biće upita koji joj je modni dodatak draži. No, zašto bismo birale kad volimo oboje? Kao niti cipela, i za torbe ćemo uvijek reći kako uvijek postoji mjesto za još barem jednu.
 
A što se 2016. godine tiče, već u prvim mjesecima možemo zaključiti koje će torbice vladati živopisnom scenom trendova i u narednim mjesecima. Izdvojili smo 6 najpopularnijih koje ćete zasigurno viđati posvuda:
  
1. RUKSAK
   
Ruksaci su ove sezone doživjeli ogroman comeback na modnoj sceni, a zbog praktičnosti su ga prigrlile sve trendseterice koje zbog obaveza nemaju vremena i živaca za nepraktične torbice u koje ništa ne stane. Ruksaci su zbog povratka u modu dobili i novi estetski izričaj i više nisu niti približno dio samo sportskog stila odijevanja. 
 
 
2. MICRO TORBICA
   
Trend sićušnih ili micro torbica zavladao je garderobama trendi djevojaka. Premda je poprilično nepraktična jer u nju ne stane niti novčanik, micro torba je ipak doživjela boom na modnoj sceni. Često su je stylish djevojke kombinirale s još jednom većom torbom u kojoj, ipak, ima dovoljno mjesta za one potrebne stvari.
 
 
3. TORBA S RESICAMA
 
Sve što je ukrašeno resicama ove je godine potpuni hit zbog boho trenda koji ne silazi s trona. Tako su i torbice s resicama koje lepršaju u hodu dobile svoj moment. Šarene, jednobojne, duge ili kratke, svejedno je, važno je da se resice vijore dok hodaš gradom. 
 
 
4. TORBA S LANCEM 
 
Lanac koji čini ručku torbice omiljen je među trendsetericama posebice ako je kombiniran s torbom "nježnijeg" izgleda, recimo posutima floralnim motivima koji razbijaju "grubost" lanca.
 
   
 
5. STATEMENT TORBA
 
Prava statement torba je toliko upečatljiva da možete biti od glave do pete jednolično odjeveni, ali da vas modni dodatak koji nosite preko ramena podiže. To su one torbice koje su same po sebi toliko zanimljive da se ne morate truditi oko ostalog outfita. Odaberite one koje podsjećaju na neke druge predmete ili su neobičnih oblika.
  
 
6. "CEKER"
 
Teško je da će za slamnatim torbama koje asociraju na "cekere" poludjeti mainstream, no mnoge su trendseterice isfurale upravo ovaj tip torbice po kojoj je nekoć bila poznata slavna Jane Birkin. Ako ste dovoljno modno odvažni, s ovakvom torbicom sigurno nećete proći neprimijećeno.  
 
  
T.L.
Foto: Style du Monde, Collage Vintage
Objavljeno: 05.04.2016. u 11:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p