TRENDOVI

6 odličnih stylinga sa šarenim hlačama

Inspirirajte se ovim trendsetericama!

Šarene hlače vode glavnu riječ i ove hladne sezone. Već ih jedno duže vrijeme imate u svom ormaru ili razmišljate o kupnji nekog modela iz ponude high street dućana? Ako vam se čine previše upečatljivima ili vam jednostavno nedostaje ideja kako ih kombinirati, donosimo vam šest odličnih stylinga poznatih trendseterica koje su svoje šarene hlače odlično uklopile u dnevne kombinacije!

Za totalno otkačeni look inspirirajte se Leandrom Medine koja je majstor kada su neobične kombinacije u pitanju. Nosite print na print ili svoje šarene hlače spojite sa "statement" prslukom.

Jesen je u znaku maslinastih parka jakni i pletiva u jarkim bojama, a Aimee Song zna kako ukomponirati sve navedene komade u eklektičan styling. Uz Aimee poznata ikona stila Taylor Tomasi Hill također je originalno isfurala pidžama hlače s maslinastom parka jaknom. Ključ kombinacije leži u vrtoglavo visokim cipelama i krznu zbog kojeg naizgled ležeran styling izgleda nevjerojatno chic!

2013. godine police i vješalice dućana preplavio je karirani uzorak pa svakako investirajte u karirane hlače koje možete kombinirati s običnim majicama i salonkama za poslovni look ili uz predimenzionirane kapute za ležerna druženja.

Ana Bacinger

photos: mrkate.com, michellepimm.wordpress.com, the man repeller, song of style, whowhatwear.com

 

Objavljeno: 14.09.2013. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p