TRENDOVI

6 stilskih savjeta Olivije Palermo

Preporuke najveće street style zvijezde

 
Ulicama svjetskih metropola šetaju apsolutno neodoljive ženske stilske ikone koje nas očaravaju svojim modnim odabirima, no jedna se svakako ističe, a to je besprijekorna Olivia Palermo. 
 
S obzirom na to da nam se lijepa i uvijek chic Olivia čini nepogrešivom, njezini stilski savjeti kako postići najbolji mogući efekt odjećom koju nosite - definitivno valja poslušati! Donosimo vam 8 stilskih savjeta koje zastupa predivna Palermo.
 
1. ZIMI NOSITE BOJE!
  
 
"Uvijek nosite više boja zimi. Uzmite basic komade te se poigrajte slojevima. Ljeti vam, u principu, treba samo haljina koja vam dobro pristaje," savjetuje Olivia, upravo suprotno od onoga što čini većina, a to su isključivo tamne boje u zimskim mjesecima.  
 
2. ZA STIL JE POSVE NEBITNO KOLIKO ODJEĆA KOŠTA!
  
  
"Novac ne kupuje stil. Kada nosim dizajnerske komade uvijek ih volim pomiješati s high streetom," govori Olivia koju često imamo prilike vidjeti u eklektičnim modnim kombinacijama u kojima miješa dizajnerske odjevne komade s high streetom.   
 
3. NAJVEĆA STILSKA POGREŠKA JE NOŠENJE ODJEĆE KOJA VAM NE PRISTAJE! 
  
  
"Najveća stilska pogreška je nositi odjeću koja vam ne pristaje kao salivena. Za stylish dojam posve je nebitno kako ste građeni, ako znate odabrati komad koji je za vas vrhunski skrojen," ističe Palermo važnost odabira odjeće koja na vama izgleda kao da je upravo po vama šivana. Pravi kroj mijenja čitavu sliku.
 
4. ODIJEVAJTE SE ZA SEBE, A NE SVOG MUŠKARCA
  
 
"Odijevam se odvojeno od svog muškarca. Na kraju, kad sam gotova, pitam ga za mišljenje, no njegovo mišljenje nije za mene ultimatum. Ako se ja osjećam dobro, to je najvažnije," govori Olivia istaknuvši kako je najvažnija stavka stila ta da se sviđamo sebi samima. 
 
5. MODNI DODACI SU STVORENI ZA IGRANJE
 
 
"Volim se igrati s modnim dodacima. Ne poštujem nikakva pravila tipa onog da ne miješate srebrno i zlatno. Zašto ne? Poigrajte se bojama i uzorcima, modni dodaci upravo tome i služe," potiče Olivia na igranje s dodacima bez rigidnih pravila. 
 
6. INSPIRIRAJTE SE SVIME ŠTO VAS OKRUŽUJE!
 
  
"Ne morate živjeti u New Yorku, Parizu ili Londonu da biste bili modno inspirirani. Nadahite se svime što vas okružuje, gdje god bili," kaže za kraj Olivia.  
 
T.L.
Foto: Collage Vintage, Style du Monde
Objavljeno: 08.03.2016. u 12:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p