MODNI DODACI

6 tenisica koje će obilježiti proljeće

Sezona tenisica u punom jeku
Tenisice

Dok odbrojavamo posljednje zimske dane, korisno je utvrditi gradivo i probrati modele tenisica iz nadolazećih proljetnih kolekcija. Iz mnoštva novih modela odlučio sam odabrati nekoliko koji su privukli najviše pažnje, te će svakako obilježiti godinu u tijeku. Od aktivnih sportaša rekreativaca do pravih ljubitelja tenisica, vjerujem da će se naći ponešto za svakoga. Pa, krenimo redom:

1. adidas Yeezyboost
Kanye je na nedavnom New York fashion Weeku predstavio dugoočekivanu suradnju s adidasom, a najviše su pažnje naravno privukle Yeezyboost tenisice. Kontroverzne poput svog dizajnera, možda nisu za svačiji ukus, no sudeći po hypeu koji su privukle, vjerujem da će lako pronaći svoju publiku. Na domaćem tržištu neće biti dostupne, ali vjerujem da će se poduzetniji kolekcionari već nekako snaći u bespućima interneta. 
 
Yeezy Boosticeadidas Yeezyboost (350 $)

2. Reebok Ventilator
2015. godina će biti godina popularnih ventilatorica, ako je suditi po količini i tempu kojim nam Reebok servira nove varijacije i interpretacije jednog od svojih najpoznatijih modela. U vidu treba imati i poveći broj kolaboracija koje se najavljuju, a dobra je vijest da su dostupne i u domaćim trgovinama.
   
Reebok VentilatorReebok Ventilator (689 kn)

3. Nike Air Max

Popularne Air Maxice i dalje žare i pale sneaker scenom, te i dalje ostaju jedan od neizostavnih kultnih modela koje svakodnevno viđamo na ulicama. Dobra vijest za sve ljubitelje: 26. ožujak službeno je proglašen Air Max danom, tako da možemo očekivati mnoštvo zanimljivih suradnja i novih modela povodom ove zanimljive obljetnice koja odaje počast datumu izlaska prvog Air Max modela, davne 1987.
 
Nike Air MaxNike Air Max (od 500 do 1.400 kn)

4. adidas Ultraboost
Službeno reklamirana kao najbolja tenisica za trčanje ikada, svakako će privući pažnju ozbiljnijih trkača i rekreativaca. Tehnologija je, kako smo već pisali revolucionarna, i sa svih strana dolaze pohvale i odlične kritike.Ultraboostice u svakom slučaju predstavljaju vrhunac sportske filozofije, a ne sumnjam da će zapeti za oko i entuzijastima izvan trkačkih staza. Dostupne su odmah u domaćim trgovinama. 
 
adidas Ultraboostadidas Ultraboost (1.399 kn)
 
5. adidas Superstar
Još jedan kultni model koji ove godine slavi obljetnicu je i adidas Superstar tenisica koja ni nakon 45 godina ne gubi svoju originalnu privlačnost. Adidas je za tu priliku pripremio luksuzna reizdanja i nekoliko zanimljivih kolaboracija za istinske ljubitelje. Ne moram ni na napominjati da su Superstarke obavezno štivo za svakog pravog kolekcionara, i ne sumnjam da ova obljetnica neće proći nezapaženo od strane šire publike. Također su dostupne u domaćim trgovinama.
 
adidas Superstaradidas Superstar (679 kn)

6. Nike Air Force 1
Air Force 1 kultni je Nike model (slično kao adidas i Superstar) koji u zadnje vrijeme doživljava renesansu u popularnosti, a u svojem čisto bijelom izdanju privukao je veliku pažnju ženskog dijela publike. Unatoč tome, očekuju se mnoge reinterpretacije u bojama i materijalima , tako da će svi ljubitelji pronaći nešto prema svome ukusu. Dostupne odmah u domaćim trgovinama. 
 
Nike Air Force 1
 Nike Air Force 1 (od 499 kn)

Velimir Pavić
Foto: Instagram, PR

Objavljeno: 05.03.2015. u 13:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p