TRENDOVI

6 Topshopovih must have komada

Za sezonu jesen/zima 2009./10.
-->--> -->

U dućanima su zadnje ljetne rasprodaje, a modni znalci su se već na veliko raspisali o trendovima za nadolazeću jesen. Osim njih i naši omiljeni brendovi izbacili su svoje modne trendove i liste komada koje svakako trebate nabaviti. Topshop je svakako jedan od dućana čije nove kolekcije iščekujemo s velikim nestrpljenjem, a oni su nam ovih dana iznijeli svoju listu obaveznih komada koje jedva čekamo da počnemo nositi.

1. Neki novi model čizama

Otkačene, visoke, s otvorenim prstom ili vrtoglavom drvenom petom. To su čizme koje Topshop prognozira da će postati hit za kombiniranje uz vaše omiljene haljine ili casual dnevni izgled.

2. Haljina na jedno rame

Neke od vas ovaj trend nabavile su već prošle sezone, a vi koje niste svakako nabavite barem jednu ovakvu haljinu jer je jednostavno trendy i chic.

3. Strukturirana minica

Čvrsta i pomalo arhitektonska, ovakva minica neka se nađe u vašem ormaru!

4. Kristalići

One hrabrije ogrnut će se kristalićima od glave do pete, dok će sramežljive trendseterice pronaći neki zgodan modni dodatak posut kristalićima i njime upotpuniti svoju modnu kombinaciju.

5. Baloner

Bezvremenski jesenski modni dodatak nije zaobišao ni Topshop listu. Noviteti su dakako detalji koji osnovni model razlikuju od onih koji će se ove jeseni pojaviti u dućanima.

6. Harem hlače

Njih i dalje volimo. Nosit će se u svim prilikama, po danu uz ležerne varijante, te za večernje izlaske u nešto glamuroznijim kombinacijama.

Ana Bacinger

Objavljeno: 15.08.2009. u 00:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p