MODNI DODACI

7 dizajnerskih torbi proljetne sezone

Za ovim modelima luduju sve it djevojke

najljepše torbe sezone 
Da za proljetnu sezonu iz velike ponude dizajnerskih modela torbi možete izabrati bilo koji model na svijetu, za koju ljepoticu biste se odlučile? Velika većina fashionistica ovog proljeća potajno mašta o kultnim dizajnerskim torbama koje nam se smiješe iz modnih editorijala, naslovnica i street style fotografija snimljenih na Tjednima mode u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu. Kojih 7 ljepotica dominira proljetnom sezonom?
 
Na prvom mjestu se smjestio kultni Boy model modne kuće Chanel. Dolazi u raznim bojama i materijalima, obožavaju ga sve fashionistice svijeta i potajno ga žele u svom ormaru s torbama.

Chanel (cijena na upit)​Chanel (cijena na upit)

Be Dior torba iz radionice modne kuće Christian Dior osvojila je brojne poznate glumice koje su je zapravo i popularizirale. Cijena joj je velika nepoznanica, kao i vrijeme čekanja za nju. 
 
Christian Dior (cijena na upit)​Christian Dior (cijena na upit)
 
Na listi se našla i torba s potpisom Jasona Wua koji jednostavno zna što žene žele nositi u poslovnim i sofisticiranim kombinacijama. Klasičan model dolazi u nekoliko boja, od kojih su najprimamljivije one u pastelnim tonovima. 
 
Jason Wu (16.611 kuna)​Jason Wu (16.611 kuna)
       
Uz Jasona Wua mjesto na listi našla je i torba s potpisom Miuccie Prade. Njezini modeli vraćaju vas u retro godine, idealno funkcioniraju uz gotovo sve modne stilove i stvoreni su za pomaknute odjevne kombinacije, kod kojih je naglasak na eleganciji.
 
Prada (cijena na upit)​Prada (cijena na upit)

Poznate po skupocjenim torbama i ostalim modnim dodacima, sestre Olsen i njihov brend The Row iz sezone u sezonu stvaraju zazubice brojnim trendsetericama, a njihova torba Market osvojila ih je svojim neodoljivim modelom i kvalitetnom izradom.
 
The Row (29.514 kuna)​The Row (29.514 kuna)
   
Jedina šarena ljepotica na popisu najpoželjnijih torbi sezone je ona iz radionice modne kuće Valentino. Savršeno primjetna, a istovremeno nevjerojatno elegantna, ova torba pobrinut će se za statement prizvuk u svim kombinacijama. 
 
Valentino (23.800 kuna)​Valentino (23.800 kuna)
     
Posljednje mjesto zauzela je omiljena torba brojnih Hrvatica. YSL model s monogramom ovog proljeća dolazi u divnoj paleti boja i osvaja na prvi pogled.
 
YSL (11.487 kuna)​YSL (11.487 kuna)
 
A.B.
Objavljeno: 08.05.2015. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p