TRENDOVI

7 novih esencija urbane garderobe

Komadi za koje niste ni znali da vam trebaju 

 
Svi smo jako dobro savladali lekcije o temeljnim komadima garderobe i vrlo vjerojatno posjedujemo dobar sako, košulju, traperice i ine esencije. No, kako se mijenjaju vremena, neki novi komadi odjeće ulaze u uži izbor onih bez kojih ne možemo zamisliti naš ormar. 
 
Bacite li pogled na listu koju vam danas donosimo, sigurni smo kako ćete za pojedine modele stvarno pomisliti kako su se uvukli tako duboko u vaše svakodnevice da više o njima ni ne razmišljamo, već ih često uzimamo zdravo za gotovo i kombiniramo na milijun načina, za isto toliko prigoda.

Jedan od spomenutih komada je crni kombinezon koji će se vješto prilagođavati dnevnim i večernjim prilikama. Dovoljno će biti promijeniti cipele za potpuno drugačiji look kombinezona. Voluminozno pletivo ne samo da je ultimativan zimski komad, već je i onaj bazni, kojeg možemo odvesti u bilo kojem stilskom pravcu. Možda niste primijetili kako se i kožna suknja uvukla u naše garderobe, no činjenica je da obožavamo efekt koji daje svakom stylingu svojom teksturom i ne mislimo je se odreći uskoro. Majica zanimljivog grafičkog printa, po mogućnosti stara majica rock banda, dodat će cool notu svakoj kombinaciji, dok će krzneni kaput osigurati dašak glamura zimskoj svakodnevici. Ova lista ne može proći bez tartan košulje koja je odavno nadišla okvire grunge kulture, a objeručke smo ponovno u svoje živote ubacili i klasičan, ležeran kroj traperica.
 
kombinezon 
H&M (349kn)
 
kozna suknja 
Zara (499,90kn)
 
 
Mango (449kn)
 
 
Marc Cain (3.439kn), XYZ

tartan kosulja 
S.Oliver (319kn)

traperice 
Pull & Bear (299kn)

 
Topshop (249kn)
  
Matea Martek
Objavljeno: 18.11.2014. u 20:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p