TRENDOVI

7 traperica spremnih za proljeće

'Patchwork' model nastavlja inspirirati

U slučaju da ste poželjeli promjenu kada je riječ o vašim pouzdanim skinny trapericama, imamo dobru vijest. Dizajneri su se odlučili nastaviti oživljavati dobar stari 'patchwork' stil te su nam ponudili neke vrlo svježe i zanimljive modele koji su dostojni da unesu živost u naše pretince s trapericama.

Da urbane cure dobiju poštenu dozu inspiracije pobrinula se Donna Karan, koja je u proljetnoj kolekciji ovaj model boyfriend traperica kombinirala s maslinasto zelenom parkom i sportskom majicom s brojem. Paul & Joe je ponudio malo suptilniju verziju traperica s prišivcima, koja odlično izgleda s jednostavnom bijelom košuljom. Ukoliko je model traperica dužine do gležnja, još bolje, jer ovakvih ćemo se verzija nagledati i nanositi u nadolazećoj toploj sezoni, što je svakako dobra stvar jer ova dužina itekako laska ženskom tijelu. Još razigraniju verziju ponudio je u svojoj kolekciji Junya Watanabe te dodao ultra popularne resice na 'patchwork' model, koji je već postao omiljen komad modnim insajdericama.

Junya Watanabe

Junya Watanabe

Kako biste dobili dobar pregled modela koji se trenutno nalaze u ponudi trgovina, mi smo istu istražili te vam pojedinosti donosimo u našoj galeriji.

 

Matea Martek

photos: net-a-porter, asos, pull&bear, topshop, h&m

 

Objavljeno: 19.02.2014. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p