TRENDOVI

8 čarapa čizama koje još uvijek želimo nositi

Popularni 'sock' model dominira i ove sezone!

Gležnjače i čizme apsolutni su modni imperativ ove zime te smo sigurni da posjedujete barem jedan model koji vam odlično pristaje uz baš svaku kombinaciju i doba dana.

Kada govorimo o zimskoj obući, gležnjače i čizme prvi su modeli koji nam padaju na pamet. Osim što su tople i štite od hladnoće, imaju moć transformirati najobičniju kombinaciju u onu neizmjerno chic i stylish, što u periodu kada imamo i do nekoliko slojeva odjeće na sebi, je i više nego poželjno. Osim kaubojskih čizama koje su trenutni statement trend u modnom svijetu, prošle godine vladao je trend popularnih čarapa čizama, koji se je na policama high street dućana zadržao i ove sezone. Čarapa čizme su prije svega iznimno praktične za obuvanje te ne zahtijevaju posebno odvojeno vrijeme za vezivanje i slično.

Uz praktičnost, ovaj model čizama neizmjerno je efektan i poželjan u dnevnim casual, ali i večernjim kombinacijama. Za dnevne varijante predlažemo da se odlučite za one s debljom block potpeticom kako biste nesmetano obavljali sve dnevne obaveze, dok kod večernjih kombinacijama možete eksperimentirati s tanjim potpeticama. Čarapa čizme fantastično se slažu uz culottes hlače, ali i one skinny, no odaberete li taj model pripazite da prilikom uvlačenja nogavice u čizmu nije previše vidljiv rub hlača. Upravo zato ovakav model atraktivnije izgleda uz suknje i šire hlače slobodnijih nogavica. Osim uz hlače, odlučite li se za suknju i čarapa čizme, izgledat ćete fantastično i privlačiti mnoge poglede te zasjati u posebnom outfitu. Budući da je zima u punom jeku, još uvijek nije kasno da nabavite ovaj specifičan model čizama, a kako bismo vam pomogli u odabiru, u nastavku donosimo 8 najatraktivnijih modela iz aktualne high street ponude.


Bershka (200 kn)

Bershka (120 kn)

Stradivarius (350 kn)

Zara (550 kn)

Zara (350 kn)

Zara (600 kn)

Zara (350 kn)

Zara (300 kn)

Foto: Zara, Bershka, Stradivarius, Instagram
Objavljeno: 10.01.2019. u 10:58
Tagovi: čizme, gležnjače

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p