TRENDOVI

8 načina kako nositi bijelu košulju na posao

Maštovite ideje za poslovne kombinacije
white shirt 
Vikend vam je prošao prebrzo i niste stigle razmišljati o svojim poslovnim kombinacijama za idući tjedan? Ne očajavajte, mi vam danas donosimo 8 originalnih ideja na koji način isfurati mušku košulju na posao.
  
Dok neke od vas imaju stroga poslovna pravila kada je odijevanje u pitanju, uvjereni smo da ima i onih sretnica koje na posao mogu doći u neobičnim i pomalo pomaknutim stylinzima. Upravo za njih danas donosimo street style kombinacije poznatih modnih ikona i uličnih zvijezda koje su na nadasve originalan način isfurale svoje bijele košulje.

One elegantne i ženstvene među vama mogle bi se odlučiti za crno-bijelu klasiku koja nikad ne izlazi iz mode, dok će one sklonije eksperimantiranju izabrati styling u kojem na prvi pogled ništa ne funkcionira dobro zajedno. Bilo da se odlučite za bijelu košulju u kombinaciji sa crnom pencil suknjom ili vas zaintrigira neobičan spoj traperica, haljine i muške košulje, bijela košulja će svaki styling pretvoriti u sofisticiran look u kojem možete funkcionirati u poslovnom okruženju.
 
 
white shirt 
white shirt 
white shirt 
white shirt 
white shirt 
white shirt 
 
A.B.
 
photos: pinterest
Objavljeno: 23.11.2014. u 19:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p