TRENDOVI

8 načina kako nositi poderane traperice zimi

Odlične street style kombinacije za inspiraciju!

O boyfriend modelu traperica smo vam pisali, kao i o onima visokog struka. No, što kažete na još opasniju verziju ovog bezvremenskog komada?

Nekoć davno neprikladne za mnoštvo situacija i poistovjećene s radničkim uniformama, a danas prihvaćene kao sinonim stila. Dakako, pričamo o poderanom traperu, no pod poderanim ne mislimo na tu i tamo koju izvučenu nit, već pričamo o ogromnim rupama na koljenima. Mogli bismo ih nazvati i evoluiranim boyfriend trapericama.

Priznajemo da ih je malo teže nositi u ovo hladno doba, no kako nas naše zime znaju iznenaditi i pokojim toplim periodom, slobodno ih izvucite iz ormara. Također, uvijek ih možete utopliti i parom čarapa ispod, bilo da se radi o crnim grilonkama ili nekim tanjim modelom u boji. Izgledaju nevjerojatno chic uz toplu dolčevitu, kaput boje karamele i cipele na visoku potpeticu.

Ovaj trend zavoljele su mnoge blogerice i poznate dame, a mi vam donosimo nekoliko prijedloga koji bi vas mogli inspirirati u vlastitoj avanturi s ovim odličnim ležernim modelom.

S obzirom na niske temperature koje vladaju ovih dana, savjetujemo vam da ispod svojih poderanih traperica nosite grilonke u boji koja se slaže s ostatkom vaše odjevne kombinacije.

 

M.M.

photos: victoria tornegren, hanneli, stockholm streetstyle, sincerely jules, styleogasm, nicolegosc

 

Objavljeno: 27.11.2013. u 11:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p