TRENDOVI

8 razloga zašto volimo hlače trapez kroja

Inspiriramo se lijepim fashionisticama

Nećemo vam reći da zaboravite na svoje skinny traperice, no svakako ćemo vam predložiti odličnu i dobro poznatu alternativu, ukoliko poželite promjenu. Naime, često se dogodi da se orijentiramo samo na nekoliko najnovijih komada u ormaru i zaboravimo da zapravo imamo mnogo prostora za eksperimentiranje i igranje modom.

Jedan takav, često zaboravljen komad su i traperice trapez kroja. Voljele su ih naše majke, voljeli smo ih i mi svojedobno, no nekako su se izgubile u začaranom krugu trendova. Mi smo naišli na nekoliko street style i blogerskih stylinga koji su dovoljno svježi i aktualni da instantno poželimo jedan takav par na sebi. U slučaju da ne volite retro stil, vrlo jednostavan način da traperice trapez kroja izgledaju aktualno i novo jest da ih kombinirate s trendovskim komadima poput bomber jakne, kaputa s kožnim detaljima ili pak strožim krojevima. U suprotnome, igrajte na boho kartu sa šeširom, lepršavom košuljom i dužim kaputom. Zasigurno nećete pogriješiti.


 

Matea Martek

photos: all the pretty birds, sincerely jules, on the racks, frankie hearts fashion,vanessa jackman, stockholm street style, courtney d'alesio, la modella mafia


Objavljeno: 21.01.2014. u 20:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p