TRENDOVI

8 savjeta za uspješniji shopping u Zari

Mali, ali korisni savjeti za bolju kupovinu
Zara Shopping savjeti
najpopularnije high street brendove definitivno se ubraja Zara koja svako malo izbacuje nove fantastične komade, a postala je i brend koji ima moć pokrenuti i vlastite trendove koji veoma brzo osvanu na ulicama diljem svijeta.

No, upravo zbog popularnosti nekad se čini poput nemoguće misije upecati onaj komad kojeg tako dugo gledamo. Zara je posebna po brojnim stvarima, a kako biste izvukli maksimalno od vaše shopping ovisnosti, donosimo par korisnih savjeta. 

U shopping utorkom i petkom

Svi Zara fanatici već znaju – police se novim komadima pune svakog utorka i petka. Upravo tada je roba najsvježija, što znači da će vaš shopping biti najuspješniji. Ako niste u nedjelju pronašli svoj broj, velika je vjerojatnost da ćete ga na policama opet naći u ponedjeljak. Ovi dani se odnose i na dolazak novih kolekcija.

Čekajte velika sniženja

Kako Zara redovito puni svoje police novom odjećom, tako se veliki dio komada ne stigne prodati. Stoga su Zarina sniženja velika i na svakom ćete pronaći barem nešto za sebe. Obavezno čekajte sniženja za skuplje i veće komade, poput kaputa i jakni. Također, prvi krug sniženja iskoristite za kupnju onih komada koje već neko vrijeme gledate, a onda se naoružajte strpljenjem i obiđite trgovinu još koji put jer cijene svakim novim krugom sve više padaju.

Prijavite se na newsletter

Kako biste bili na izvoru informacija o novim sniženjima i kolekcijama, najbolji način je da se prijavite na newsletter. Tako ćete sve svježe informacije dobiti odmah na svoju e-mail adresu.

Zara shopping savjeti

Provjerite dostupnost u trgovini

Pravi Zara shoppingholičari već odavno koriste ovu uslugu. Na online shopu jednostavno pronađite komad kojeg želite kupiti te kliknite na opciju Dostupnost u trgovini kako biste provjerili ima li dotičnog komada u odabranoj veličini na pojedinoj lokaciji. Prvo, ne morate obilaziti trgovine, a ako dotične haljine ili torbe nema online, možda vas i dalje negdje čeka uživo.

Potražite kožne komade

Za razliku od brojnih high street brendova, Zara je jedna od rijetkih koja nudi prave kožne komade, poput jakni, cipela i torbi, koje možete kupiti po prihvatljivim cijenama. A kupnja kožnih komada posebno se isplati tijekom sniženja.

Naručite pošiljku u trgovini

Vijest da Zara uvodi online shop je brojne obožavatelje oduševila. No, kad zbrojimo dostavu, često se online kupnja i ne čini tako isplativom. Budite mudri te svoju pošiljku naručite u obližnju Zara trgovinu jer u tom slučaju ne plaćate dostavu. Kad podignete vašu pošiljku, svakako provjerite sadržaj.

M.D.
Foto: PR
Objavljeno: 16.03.2017. u 15:02

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p