TRENDOVI

8 sjajnih ženskih satova za sve prilike

Elegancija u kombinaciji s praktičnošću!

Kada govorimo o modnim dodatcima, možemo se složiti da se radi o detaljima koji definitivno čine najveću razliku te usmjeravaju u kojem stilu će kombinacija krenuti. Osim nakita, torbi i cipela, satovi su definitivno detalj koji je istovremeno elegantan i praktičan te komad koji vrlo lijepo zaokružuje cijelu modnu priču.

Sat je detalj koji je nekada služilo isključivo praktičnoj namjeni, no to već odavno nije tako jer satovi su vrlo vješto preuzeli ulogu trendi modnih dodatka koje obožavamo nositi u različitim prigodama. Prilikom biranja sata važno je obratiti pozornost na činjenicu da vam mora biti jasan i služiti svojoj primarnoj svrsi, a tek potom voditi računa o njegovu dizajnu i izgledu. Ono što volimo kod satova je njihova elegancija i minimalizam, pa vrlo lako mogu poslužili i kao narukvica koja će vam biti od koristi. Elegantni modeli koje smo pronašli na Watch-A-Poteru iznimno su ženstveni i lijepo će pristajati poslovnim kombinacijama, no i onim dnevnim casual. Što se tiče boje, nose se oni u zlatno srebrnim tonovima, no volite li statement izgled, možete odabrati upečatljiv crni model s kojim sigurno nećete proći nezapaženo. Budući da je danas na tržištu velik broj vodootpornih satova, odlučite li se za takav model, u nadolazećem ljetnom periodu ne morate voditi računa o tome trebate li sat skinuti prije kupanja ili ne.. Satovi su definitivno detalj koji govori sofisticiranim jezikom te stilski može odlično upotpuniti kombinaciju određenom dozom ozbiljnosti koja ipak nosi i onu opuštenu notu.

Ako nemate ideje koji sat nabaviti, a želite, u nastavku smo izdvojili odlične modele za koje smo sigurni da će pristajati baš svima.

Mockberg (890 kn), Cluse (680 kn), Cluse (750 kn)

Cluse (680 kn), Fossil (1100 kn)

Paul Hewitt (1090 kn)

Ice Watch (750 kn), Winston (680 kn)

Objavljeno: 15.05.2019. u 11:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p