TRENDOVI

8 zanimljivih načina da nosite svoju omiljenu košulju

Ne, košulja ne mora biti dosadna

Nosite li često košulje, vjerojatno vam je dosadilo stalno ih stilizirati na isti način. Utaknuti košulju u hlače za formalni ili izvući je van za ležerniji dojam, jedina je dilema koju imate? 

Ne, ne morate sve svoje košulje prognati u najtamniji kutak ormara i proglasiti ih najdosadnijim odjevnim predmetom. Dapače, mogu biti poprilično zanimljive, a u prilog tome govore stilski trikovi koji će vaše stylinge s košuljama učiniti mnogo više chic. I to čak 8 njih:
  
1. ZABACITE KOŠULJU UNAZAD
  
Otkopčajte prva dva ili tri gumba svoje košulje i zabacite ovratnik preko ramena. Vaša će omiljena košulja odmah izgledati mnogo zanimljivije.  
 
 
2. ZAVEŽITE ČVOROVE NA RUKAVIMA
 
Imate li u ormaru košulju s nešto dužim rukavima, izvrstan stilski trik s kojim se možete poigrati je da rukave "skratite" tako da iz zavežete u čvorove. Instant chic dojam je zagarantiran!
 
 
3. UTAKNITE JE NAPOLA 
  
Ako ste u dvojbi: utaknuti košulju u hlače ili ne, zašto ne biste učinili oboje? Ovaj stilski trik vašu će kombinaciju odmah učiniti zanimljivijom.
 
 
4. OVERSIZED KOŠULJA KAO HALJINA
 
Ako u ormaru imate oversized košulju koju ste posudili od svoje bolje polovice, a ne znate što biste s njom, probajte nositi je kao haljinu. Efekt će biti izvrstan posebno ako se radi o mekšem materijalu koji će slobodno padati na ramenima.  
 
 
5. OKRENITE KOŠULJU NAOPAKO
 
Ako su vam sve košulje u vašoj garderobi dosadile, pokušajte ih jednostavno okrenuti naopako. Posve neočekivano i izrazito zanimljivo!  
 
  
6. ZAVEŽITE KRAJEVE 
 
Košulja može u trenu postati crop top idealan za stiliziranje uz hlače ili suknju visokog struka ako zavežete krajeve u mašnu.    
 
  
7. POIGRAJTE SE SLOJEVIMA
 
Ponekad komadi koje već duže imamo u ormaru izgledaju dosadnima jer ih uvijek kombiniramo na iste načine. Začinite svoju košulju neočekivanim odjevnim komadom koji ćete odjenuti iznad nje. Izgledat će posve drugačije.  
 
 
8. ZAVEŽITE MAŠNU NA OVRATNIKU
 
Ove su sezone izrazito popularni tanki šalovi i pussy bow mašne. Začinite svoju košulju jednom mašnom koju ćete zavezati oko ovratnika.   
 
 
 
Tina Lončar
Foto: Instagram, Style du Monde
Objavljeno: 02.02.2016. u 14:00
Tagovi: Košulja, stil, styling

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p