TRENDOVI

9 balonera koji će obilježiti jesenske dane

Klasični komad koji morate imati
Burberry
 
Baloner. Komad koji iz odiše šarmom vječne klasike. Ogrtač koji označava sinonim za dobar stil. Fantastičan odjevni komad koji olakšava prijelaze iz vrućih ljetnih mjeseci u maglovite jesenske, kad se odijevanje može činiti poput znanstvene fantastike. Iz sezone u sezonu, baloner je stylish, nimalo podložan hirovitim trendovima.
 
Baloner je, inicijalno, osmišljen kao alternativa teškim kaputima koje su nosili pripadnici njemačke i britanske vojske u vrijeme Prvog svjetskog rata. Pionirima ovog, danas klasičnog odjevnog predmeta, svojataju brojni no među onima koji na to imaju pravo su svakako Burberry i Aquascutum, koji tvrdi kako je prvi baloner izišao upravo ispod njihove šivaće mašine i to još 1850-ih. Prvenstveno su baloneri služili kao kabanice, naravno, idealne za kišne jesenske dane, a i dan danas izrađuju se od nepropusnih materijala kako bi odgovarali prijelaznom periodu godine.
  Burberry
 
I ma da je tradicionalna boja khaki ili bež, danas se baloneri mogu pronaći u različitim bojama poput maslinasto zelene, bijele ili pak modre boje, a obično imaju trakicu kojom se naglašava struk i koja dodaje dašak chica odjevnom komadu koji bi bez nje vukao na mušku odjeću. Također, tradicionalni je baloner ustvari dugi kaput na dvostruko kopčanje s 10 pari gumbiju, no danas postoji u midi dužinama u različitim varijacijama. Kako bilo, s balonerom ne možete stilski pogriješiti, a ako postoji komad u koji vrijedi investirati, baloner je odjevni predmet koji ćete moći nositi svake godine i baš uvijek ćete izgledati fantastično.
 
BershkaBershka (299.90 kn)
 
ZaraZara (559.90 kn)
 
Mango Mango (799.90 kn)
 
H&MH&M (299 kn) 
 
ASOSASOS (750 kn)
 
Mango Mango (899.90 kn)
 
ZaraZara (799.90 kn)
 
ASOSASOS (750 kn) 
  ZaraZara (559.90 kn) 
 
T.L.
Foto: PR, Burberry
Objavljeno: 08.09.2015. u 13:36

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p