TRENDOVI

9 blazera koje bi nosila Olivia Palermo

Ovim komadima ni ona ne bi odoljela!
Olivia Palermo u kratkom je roku od reality zvijezde postala jedna od najpoznatijih trendseterica današnjice. Prisutna na gotovo svakom modnom događanju i uvijek gošća prvog reda, ova mlada fashionistica privlači pažnju modnih medija i fotografa svojim upečatljivim modnim kombinacijama.
Poznata po spajanju nespojivog, Olivia Palermo često kombinira dizajnerske i high street komade, a jedan od najdražih brendova joj je Topshop. Osim što obožava suknje i haljine kao i većina žena, ona je veliki obožavatelj blazera. Najčešće ćete je vidjeti u nekom upečatljivom blazeru, bilo da se radi o boji ili neobičnom materijalu. Olivia ih kombinira na traperice kad želi izgledati casual, na haljine i maxi suknje kad želi ženstven styling, na hlače muškog kroja kad poželi izgledati jako primjetno. Od boja preferira zagasite nijanse blazera, no prigrlila je i trend sezone - jarke boje pa je na jednom modnom događanju zablistala u kaputu muškog kroja upečatljive narančaste boje.
Mi smo u našu galeriju stavili 9 blazera iz ponude high street dućana za koje smo uvjereni da bi ih Olivia Palermo savršeno nosila!
Ana Bacinger
Objavljeno: 10.03.2011. u 10:38
Tagovi: Olivia Palermo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p