TRENDOVI

adidas Originals by Rita Ora inspiriran svemirom

Linija za jesen/zimu poznatog brenda

adidas  
Iz neiscrpne modne kuhinje adidas Originalsa i Rite Ore ove jeseni dolazi neizostavni 'svemirski' začin - nove Cosmic Confession i Mystic Moon linije. Originalan spoj modnog DNK adidas Originalsa i mašte 'kraljice svemira' Rite Ore u novim linijama predstavljaju drugačiju dimenziju shvaćanja mode.
 
Cosmic Confession linija nadahnuta je svemirskim odijelima, retro stilom i vintage detaljima. Dominiraju crna, žuta i bijela boja te prepoznatljive adidasove tri crte. Kvalitetni materijali i minimalizirani printevi stvaraju dojam odvažnog 'kozmičkog' stila. Linija se sastoji od donjih dijelova trenirki, majica, jakne, hoodice i haljine, a 'svemirsko' ruho dobile su i popularne Stan Smith tenisice.
  adidas
 
Mystic Moon linija inspirirana je mjesecom, najsjajnijim nebeskim tijelom, njegovom površinom i sjenkama, a ističe se dvjema bojama - crnom i bijelom. Sjajni, prošiveni i gumirani materijali istovremeno su vizualno atraktivni - pomalo futuristički, taktilni i funkcionalni. Upečatljivi adidasov brending ističe se kao mjesec na noćnom nebu. Linija sadrži neodoljive haljine, majice, popularne hoodice, jakne, kapu i tenisice.
  adidas
 
Linije Cosmic Confession i Mystic Moon dostupne su u adidas shopovima, uključujući i adidas Originals shop u Bogovićevoj u Zagrebu.
 
adidas 
Komade iz nove kolekcije provjerite u galeriji:
Objavljeno: 26.10.2015. u 13:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p