TRENDOVI

Adidas Originals u Hrvatskoj

Otvorenje koje smo čekali

  

U trgovačkom centru City Center One, otvoren je prvi Adidas Originals dućan u Hrvatskoj, ali i u regiji. Ovim otvorenjem Zagreb se našao uz bok svjetskim i europskim metropolama. Ovaj dugoočekivani brand konačno je postao dostupan i domaćoj publici koja ga je dočekala s oduševljenjem, što dokazuje i svakodnevna posjećenost ove oaze za ljubitelje streetware mode.

Upravo ove godine Originals slavi 60. rođendan slavne „tri pruge" koje je stvorio osnivač tvrtke Adi Dassler. Za kupce Originals-a "60 Years of Soles and Stripes" to znači cjelogodišnje slavlje.

Svoju novu kolekciju adidas je predstavio jedinstvenim događajem na Milanskom tjednu mode, slaveći originalnost, upravo ono što Originals marka istinski i predstavlja. Umjesto modne piste, Adidas je upriličio "kućni party" koji je, osim što je poslužio kao kreativan način za predstavljanje proizvoda, također bio i kratak uvod u globalnu kampanju.

Ova kampanja slavit će se diljem svijeta na velikim Originals „kućnim" tulumima na koje su svi pozvani. Vjerujemo da će brojni domaći poklonici ovog branda, baš poput svjetskih celebrityja kao što je Madonna, Garnett, Missy Elliott, David Beckham... lude i nezaboravne proljetne i ljetne partyje proslaviti upravo u Originals outfitu. 

A.P.

Objavljeno: 18.05.2009. u 15:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p