TRENDOVI

Ako do sada niste voljeli nositi najlonke, onda će vam ovi genijalni outfiti promijeniti mišljenje!

Inspirativni outfiti za prve jesenske dane!

Rijetko koji modni komad izaziva toliku raspravu kao što su najlonke; jedni ih ne mogu vidjeti, dok drugima predstavljaju glavni detalj jesenskih outfita, pogotovo kada nešto toplije komade kombiniramo s onim nešto otvorenijim. Također, najlonke slove za najneočekivaniji trend koji je prošle sezone pronašao put do naših ormara, a kako ćemo ih nositi ove godine, otkrijte u nastavku!

Temperature su već počele pokazivati svoje hladnije lice, stoga će nam u narednim danima biti glavni fokus zadržati toplinu u svakodnevnim outfitima. Ako spadate u skupinu onih koji od omiljenih haljina i suknji ne odustaju niti onda kada temperature padaju ispod nule, onda se u vašem ormaru mora pronaći jedan modni dodatak, a o kojem baš svatko ima svoje mišljenje. Riječ je naravno o najlonkama koje su prošle sezone postale puno više od komada kojeg moramo nositi zbog niskih temperatura jer su nadišle svoju praktičnu ulogu te postale pravi statement modni dodatak! Tako ne govorimo više o neuglednim najlonkama koje pokušavaju (bezuspješno) imitirati prirodnu boju kože, već o onim modelima čiji uzorak je toliko zanimljiv da cijeli outfit podiže na jednu sasvim novu razinu. Danas nema brenda koji u svojoj ponudi nema najlonke modernog dizajna, a koje izgledaju kao prava mala umjetnička djela: od klasičnih točkica koje se izvrsno slažu s nekim ozbiljnijim modnim komadima, pa sve do mrežastih čarapa ukrašenih sitnim biserima ili svjetlucavim kamenčićima koji će i najjednostavnijoj kombinaciji pružiti poseban efekt.

U nastavku smo izdvojili nekoliko genijalnih jesenskih outfita u kojima upravo najlonke imaju glavnu riječ te smo sigurni da će vas inspirirati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.08.2021. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p