TRENDOVI

Ako muku mučite s time što odjenuti, izdvojili smo nekoliko genijalnih inspiracija za svaki dan u tjednu!

Modne inspiracije s kojima nema greške!
Jesen još nije službeno stigla, a već nam zadaje glavobolje kada je odijevanje u pitanju. Nakon što smo ljeto proveli u omiljenim haljinama i suknjama, vrijeme je da uskočimo i u druge modne komade na koje smo možda i zaboravili da postoje u našim ormarima!

Novi radni tjedan gotovo uvijek započinje na isti način, a to je da stojimo pred punim ormarom odjeće, ponovno ne znajući što odjenuti. Kao da povratak svakodnevnim obavezama sam po sebi nije dovoljno stresan i naporan, osmišljavanje modnih kombinacija nerijetko nam stvara dodatan stres. Ono što je važno kod odabira svakodnevnih outfita jest spojiti udobnost s lijepim izgledom, što znači da se u izabranim modnim komadima moramo osjećati nesputano i stylish. Za prvi dan novog radnog tjedna najbolje je što više pojednostaviti modni odabir, budući da se još uvijek nalazimo u nevjerici da je započeo novi radni tjedan te da je vikend preletio u tren oka. Tako je najjednostavniji izbor odijelo, koje ne mora biti strogo i poslovno da bi se prilagodilo poslovnoj atmosferi.

Nadalje, u svakom ormaru se mora pronaći dobar blejzer, a kojeg možete kombinirati sa zaista svim modnim komadima iz ormara. Za drugi dan u tjednu, izvrstan je odabir kombinacija traperica i blejzera jer savršeno odgovara promjenjivoj vremenskoj temperaturi te kada vam postane vruće, jednostavno ga možete skinuti. Za ljubitelje nešto ženstvenijeg looka, sada je idealno vrijeme za kombinacije omiljenih romantičnih haljina i čizama jer još uvijek nije prehladno za 'gole' noge.

Oversized košulja nešto je što također može poslužiti za kreiranje genijalnih outfita, a ako nemate svoju, vrlo lako ju možete posuditi i iz muškog ormara. U kombinaciji s trapericama ju možete isfurati na bezbroj načina, od toga da zamjeni klasičnu jaknicu, pa sve do toga da ju zavežete u čvor te tako kreirate nešto ležerniji look. Za kraj radnog tjedna, a koji nerijetko završava na after work druženju, nije loše kombinirati omiljeni blejzer s visokim potpeticama - kombinacija koja savršeno sljubljuje poslovno i ženstveno.

Vikende pak volimo provoditi u nešto ležernijem izdanju, a za subotnju šetnju po špici odabir s kojim ne možete pogriješiti jest maxi haljina. S druge strane, nedjelje su kao stvorene za aktivnosti na otvorenom, stoga je kombinacija 'bicki' i oversized pletiva spoj koji ne samo da je izrazito popularan u posljednje vrijeme, već je ugodan za baš sve aktivnosti!

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.09.2021. u 10:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p