TRENDOVI

Ako tražite kvalitetne modne komade s pristupačnim cijenama, onda je ovo adresa za vas!

Brend koji svoju priču gradi na kvaliteti i pristupačnosti, ali i održivosti i inkluzivnosti!
Kao bitan dio strategije transformacije C&A, ovaj je modni brand danas lansirao svoju novu kampanju. S kampanjom “You Do You & We Do The Fashion”, C&A jača svoju poziciju europskog modnog brenda usmjerenog na potrošače, koji zadovoljava njihove potrebe za lakom, elegantnom i pristupačnom odjećom. Time se ističe trajna predanost tvrtke C&A vrijednostima kao što su održivost i inkluzivnost.

Nova strategija je stvorena nakon opsežnog istraživanja tržišta koje je intervjuiralo više od 14.000 potrošača u šest europskih zemalja i dalo jasne rezultate: potrošači preferiraju marku koja kombinira pristupačnost, održivost, kvalitetu i stil. C&A odgovara na jasne zahtjeve s kolekcijama izvrsne vrijednosti za novac kako bi se potrošači osjećali dobro i kako bi oni odgovarali njihovom životnom stilu.

“Tijekom posljednjih godina napravili smo ključne korake na našem putu kako bismo postali moderan modni brend. U svijetu koji se brzo mijenja, želimo biti marka kojoj se vjeruje i u kojoj potrošači ne moraju raditi kompromise između vrhunske cijene, modernih i prirodnih stilova”, izjavio je Maik Kleinschmidt, voditelj marketinga u C&A Europe.

Sastavni dio kampanje brenda su novi vizuali, izgrađeni na emotivnim, stiliziranim, prirodnim i autentičnim prizorima koji oživljavaju u TV spotovima, Out-of-Home komunikacijama, u C&A trgovinama i na digitalnim kanalima diljem Europe. Sinergijski, ponudit će se ogroman potencijal rasta i izvan dosega već etabliranih kupaca, obraćajući se novim skupinama potrošača koji iako imaju ograničen budget, žele modernu i bezvremensku modu.

S više od 1.300 trgovina u 17 europskih zemalja i više od 25.000 zaposlenika, C&A je jedan od vodećih modnih trgovaca u Europi. Svaki dan C&A dočekuje oko dva milijuna posjetitelja u svojim trgovinama i nudi kvalitetnu modu po pristupačnim cijenama za cijelu obitelj. Za dodatne informacije posjetite službenu web stranicu!

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 28.09.2022. u 11:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p