TRENDOVI

Ako uskoro idete na skijanje, onda morate zavirili u Zarinu skijašku kolekciju! 

Odlična ponuda koju prati i kvalitetna izrada! 

Sezona skijanja je u punom jeku, pa ako ste jedni od onih koji obožavaju ovu zimsku aktivnost, sigurni smo da volite zavirili u aktualnu ponudu odjevnih komada. Iako smo uglavnom naviknuti gledati na police već dobro provjerenih skijaških brendova, jedna high street adresa ove sezone iznenadila je ski ponudom, a pogađate, riječ je o – Zari! 

Kad malo bolje razmislimo, skijaški asortiman zapravo je logičan slijed ovog poznatog brenda, a moramo priznati da nisu razočarali. Naime, Zarina prva skijaška kolekcija načinjena je od kvalitetnih materijala koji odgovaraju hladnim uvjetima do -16ºC te su otporni na vjetar i vodu, a tu je i tehnologija koja zadržava toplinu tijela. Svi komadi mogu se pohvaliti trostrukim slojem materijala, no ipak najveća posebnost je ugrađen Recco reflektor za spašavanje. Radi se o sustavu koji olakšava pronalaženje u slučaju potrebe što je svakako veliki plus cijele kolekcije. Što se tiče detalja, naočale naravno dolaze s UV zaštitom, a možete pronaći i zaštitne kacige, buce i ostatak odjevnih predmeta koji se nose ispod skijaških odijela.

Kada govorimo o dizajnu, isti je poprilično jednostavan, odnosno minimalistički. Kolorit je također suptilan i neutralan te je zapravo riječ o vrlo elegantnoj skijaškoj kolekciji. Jakne su iznimno stylish, ali prije svega praktične, a jako nam se sviđa i donji dio u vidu kombinezona. Također, gornji ili donji dio s lakoćom možete kombinirati i s opremom koju već imate, a s obzirom na to da su cijene poprilično korektne, ne vidimo razloga zašto Zarinoj skijaškoj kolekciji ne biste pružili priliku.

Cijelu ponudu potražite na sljedećem linku

jakna (139 EUR)

jakna (169 EUR)

jakna (169 EUR)

kaciga (299 EUR)

hlače (59,95 EUR)

buce (69,95 EUR)

jakna (159 EUR)

majica (25,95 EUR)

kombinezon (89,95 EUR)

skijaške naočale (199 EUR)

jakna (139 EUR)

buce (79,95 EUR)
 

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 17.01.2023. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p