MODNI DODACI

Aleksandra Dojčinović dizajnirala liniju Dr.Martens čizama

U suradnji s kućom ShoebeDo
Jedna od omiljenih hrvatskih dizajnerica Aleksandra Dojčinović, dizajnirala je limitiranu kolekciju kultnih Dr.Martnes modela u suradnji s kućom ShoebeDo.

Aleksandra se tako pridružila cijeloj plejadi svjetski poznatih dizajnera koji su tijekom godina ostvarili suradnju s ovim popularnim brandom: "Velika mi je čast što sam postala dio Dr. Martens obitelji, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je čast da dizajnira za njih prije mene povjeravana nekim od vodećih imena svjetske dizajnerske scene. Ponosna sam i što je preko mene Hrvatska postala dio bezvremenskog Martens trenda i drago mi je da su modeli koje sam dizajnirala već sada privukli pažnju cura sa stavom i stilom. Jer baš na takve sam i mislila dok sam dizajnirala tri modela, koja su našla svoje mjesto i u mom ormaru s cipelama i sigurno ću ih ove zime puno nositi na različite kombinacije, i dnevne i večernje."


Kolekcija 'Dr. Martens by Aleksandra Dojčinović' odlično pristaje na lijepe Aleksandrine Lei Lou haljine, na skinny jeans i na svilene košuljice, na vojničke jakne, na cvjetiće i na bundice.

'Dr. Martens by Aleksandra Dojčinović čizme dostupne su kao limitirana kolekcija u ShoeBeDo dućanu u Gajevoj u Zagrebu.

 

Objavljeno: 31.10.2012. u 10:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p