TRENDOVI

Anna Dello Russo nosila odjeću u vrijednosti od milijun kuna

Skupocjeni stylinzi za tjedne mode

Nije tajna da dizajnerske kuće šalju skupocjene poklone na adrese svih važnih modnih urednika. Darovi su postali luksuzniji s popularizacijom street style blogova koji služe kao direktna reklama za sve nove „it" stvarčice koje modne kuće plasiraju na tržište.

Jedna od urednica koja je najbolje iskoristila svoj val popularnosti je karizmatična Anna Dello Russo, čiji je pomaknuti stil prepoznao i high street gigant H&M te ju angažirao za dizajniranje capsule linije asesoara koja je zabilježila izvrsnu prodaju.

S tim na umu, jasno je da Anna Dello Russo među prvima može odabrati stvari koje će neumorno promovirati na tjednima mode koji služe kao njezina osobna modna pista.

Portal Daily Beast jučer je objavio podatak kako je urednica japanskog Voguea na ovosezonskim tjednima mode na sebi nosila odjeću u vrijednosti od cca. milijun kuna! Od Louis Vuitton kockastog kompleta (5 tisuća dolara), Pradinog krznenog kaputa (44 tisuće dolara), Dolce&Gabbana balonera (20 tisuća dolara),  Fendi bunde (20 tisuća dolara) te ostalih dizajnerskih asesoara i odjevnih komada, Dello Russo je svojim bogatim ormarom izazvala pravu pomutnju na modnim forumima.

U galeriji pogledajte pregled stylinga Anne Dello Russo s tjedana mode u Parizu, New Yorku i Milanu.

 

Photo: Instagram/Getty

Objavljeno: 11.03.2013. u 13:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p