TRENDOVI

'Baby plava' je novi proljetni hit, a Reserved ima odlične komade koji će osvojiti na prvu!

Boja koja izgleda tako dobro!

Iako se još uvijek nalazimo u nešto hladnijem periodu godine, razmišljanje o proljeću sjajan je način relaksacije. Naime, proljeće voli zaigranost i nježni kolorit, a moramo priznati da je u ovim trenutcima to upravo ono što nam treba. Ovog puta uz nezaobilazne pastelne tonove i cvjetni uzorak, baby plava boja nameće se kao nepogrješiv odabir, a znamo i gdje možete nabaviti najljepše komade.

Baby plava je vrlo nježna i suptilna, ali s druge strane i poprilično upečatljiva te posebna, stoga nema baš nikakvog razloga da garderobu ne nadopunite komadima u ovoj ključnoj nijansi. Tada se Reserved nameće kao odličan odabir, odnosno brend koji trenutno u ponudi ima prekrasne komade u spomenutoj boji, a od kojih su nam najviše za oko zapele udobne trenirka hlače, ali i prekrasni ženstveni modeli lepšravih proljetnih haljinica.

Vjerujemo da nije potrebno dodatno napominjati koliko volimo nositi udobne trenirke, a nabavite li onu u baby plavoj chic izgled ne može izostati. Još jedna od prednosti ove boje je i lakoća kombiniranja odnosno činjenica da se odlično slaže s ključnim bojama poput bijele ili bež, a može se vrlo dobro uklopiti i u nešto odvažniji color blocking. Sve u svemu, mogućnosti je doista mnogo, a kako bismo vas inspirirali i potakli na nošenje ove divne boje, u nastavku smo izdvojili nekoliko komada u baby plavoj iz aktualne Reserved ponude za koju smo sigurni da će zadovoljiti i one najzahtjevnije!

Bluza (250 kn)

Majica (230 kn)

Top (120 kn), marama (70 kn)

Haljina (160 kn)

Pulover (300 kn)

Haljina (400 kn)

Košulja (350 kn), vesta (250 kn)

Hlače (300 kn)

Kaput (700 kn)

Foto: Reserved, Instagram
Objavljeno: 27.01.2021. u 10:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p