TRENDOVI

Badiće s uzorkom obožavamo ovog ljeta

Zanimljivi motivi koji savršeno dočaravaju ljetne mjesece!

Sada kada beskrajno sunčanje i kupanje doista jest iza ugla, pravo je vrijeme za odlazak u shopping te nabavu badića uz koje će ljeto biti još zaigranije. Budući da su najdraže trgovine i ovog puta ponudila odlične komade, posebnu pažnju ukrali su nam zanimljivi i drugačiji modeli badića s uzorcima.

Uzorci su detalj na odjeći koji može odrediti puno toga, od tona i boje, pa sve do modnog smjera, a ljetni mjeseci idealan su period za nošenje uzoraka jer su zaigrani, veseli i šareni. Ono što preporučujemo je nabava baš jednog takvog modela za koji garantiramo da će privlačiti mnoge poglede i sjajno se uklopiti u sanjive tople dane. Što se tiče kombiniranja ovakvih modela badića, osim već postojećih varijanti, također možete se upustiti i u kombiniranje uzoraka što može biti iznimno šarmantno i atraktivno. S druge strane, volite li ipak više provjerene kombinacije, jednodijelni modeli savršen su izbor, a dobra vijest je da ih možete nositi i u dnevnim varijantama uz kratke hlačice ili suknju. Iako smo pomalo naviknuti na standardne ‘trokutiće’ ili banana modele, zašto ovog ljeta ne biste priliku dali i nekom drugačijem dizajnu. Naime, zanimljivi četvrtasti modeli, donji dijelovi s povišenim strukom ili drugačijim prorezima definitivno su odabir s kojim ne možete pogriješiti.

Kao što smo napomenuli, budući da je aktualna ponuda i više nego odlična u nastavku smo izdvojili nekoliko modela badića za koje smo sigurni da će se odlično uklopiti u svačiji stil.

Zara (80 kn, 200 kn)

Desigual (cijena na upit)

Reserved (180 kn, 250 kn)

Diesel (670 kn)

Uterque (650 kn), Desigual (cijena na upit)

Bershka (170 kn)

Diesel (670 kn)

Topshop (230 kn, 300 kn, 250 kn)

Foto: Instragram, Zara, Uterque, Bershka, Topshop, Desigual, Diesel
Objavljeno: 12.06.2019. u 12:10
Tagovi: Badići

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p