TRENDOVI

Badići koji će ovog ljeta dominirati Instagramom!

Izgledaju fantastično, no jesu li praktični?

Dok mi, obični smrtnici, razbijamo glavu o proljeću i eventualno planiramo pokoje kratko putovanje, Instagram zvijezde sunčaju svoje nove seksi badiće negdje tamo daleko, na vrućem pijesku senzacionalnih egzotičnih, Insta worthy lokacija. Možda sada sanjarite o svom ljetnom godišnjeg odmoru kod bake na Krku, a one vam mažu sol na ranu valjajući se po pješčanim plažama Maldiva i Balija, no pustite ljubomoru na stranu. Mi smo nekako uspjeli.

Kada smo u svojim glavama izbrisali palme i plavičaste morske zalaske, primijetili smo kako povelik broj Insta cura nosi jedan novi tip badića, kakve do sada nismo imali prilike viđati. I priznajemo, "skužili" smo ih samo zato što izgledaju naprosto genijalno. Da, badići u kojima trenutno "zimuju" Instagram zvijezde napravljene od baršuna koji je poprilično aktivna posvuduša zadnjih par sezona. No, estetiku na stranu. Velvet badići stvarno su namijenjeni samo za slikanje. Barem po našem skromnom mišljenju. Uvjereni smo kako na +38 u njima nije osobito ugodno, vjerojatno se suše dobar dio godišnjeg odmora nakon što u njima otplivate rutu, a uvjereni smo i kako baršun ne voli kremu za sunčanje ili pak ulje.

Prve su ih među modnim brendovima isfurale super popularne dizajnerice kupaćih kostima Roxana Salehoun i Lisa Marie Fernandez, a na svoje Insta sunčanje nosile su ih već nebrojene modne blogerice. Mi smo možda skeptično, no poznate se dizajnerice kunu ne samo u estetsku privlačnost već i u funkcionalnost baršunastih bikinija. "Prvi baršunasti badić izbacila sam na tržište 2009. godine, bio je crvene boje. Možda mislite kako baršun nije dovoljno rastezljiv, no to je zabluda. I baršunasti se badići izrađuju od nylona i lycre, kao i drugi kupaći kostimi", objasnila je poznata dizajnerica badića Roxana Salehoun. Možda nećemo s njima među valove, no baršunastih ćemo se bikinija ovog ljeta zasigurno dobrano nagledati na zaslonu svog telefona.

T.L.
Foto: Instagram

Objavljeno: 05.01.2017. u 11:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p