TRENDOVI

Baršunasta haljina u poslovnoj kombinaciji

Style File by Ana Bacinger
 
Kombinacije za posao ove jeseni ne moraju biti klasične i jednostavne, trendovi nam dozvoljavaju da se poigramo modnim stilovima i slojevitim odijevanjem… Ključnu ulogu u tome imaju divne negliže haljine, koje se mogu fantastično nositi preko običnih majica, košulja i obožavanih dolčevita.
 
‘Hej Ana! Molim te za savjet. Prijateljice su mi za rođendan kupile crvenu haljinu od baršuna popularnog negliže modela. Znam da je odlična za večernje kombinacije, ali jako bi je rado nosila na posao. Kako smiriti dojam haljine i pretvoriti je u ležeran komad? Zahvaljujem na pomoći. Mirna’

Negliže haljine i dalje su vodeći trend sezone. Stvorene su za seksepilne večernje kombinacije, ali i za primjetne dnevne lookove. Crvena haljina od baršuna savršeno će izgledati na običnu bijelu majicu i moderan model crnih cipela. Preko kombinacije prebaciti predimenzionirani sivi sako, a na leđa stavi kožni ruksak u nekoj cool boji.
 
Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.
 
SAKO: Mnago (550 kuna), RUKSAK: Burglar @ Karla (cijena na upit), CIPELE: H&M (299 kuna), MAJICA: Stradivarius (50 kuna), HALJINA: Zara (250 kuna) 

A.B.
Objavljeno: 11.09.2016. u 12:19

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p