TRENDOVI

Bershka trenutno ima sjajan popust na kojem možete kupiti super ljetne komade!

Odlična prilika za pametan shopping!

Dolaskom nešto toplijih dana, jedan od najslađih malih ‘poroka’ definitivno je svako toliko zaviriti u aktualnu ponudu omiljenih brendova. Tako smo mi ovog puta odlučili provjeriti što se nalazi na Bershkinim policama, a osim odlične ponude, moramo priznati da nas je posebno razveselila činjenica kako se trenutno mogu pronaći odlični ljetni komadi po promotivnoj cijeni.

Bershka je jedan od omiljenih high street brendova, a razlog zašto je to tako krije se u odličnoj urbanoj ponudi u kojoj uvijek pronađemo nešto za sebe. Što se tiče komada koji se sada mogu pronaći na sniženju, fokus je na ženstvenim komadima koji ističu liniju tijela, bojama, uzorcima, ali i nešto suptilnijem koloritu koji je idealan za sve one koji obožavaju minimalizam s pomakom.

Kao jedan od komada kojeg morate imati nameću se zanimljivi topovi i haljine. Naime, Bershkini topovi su vrlo odvažni, senzualni, ali i jednostavni za kombiniranje pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći nešto za sebe, a kada govorimo o haljinama, ponuda je također vrlo raznovrsna. Također, volite li eksperimentirati s modom i kreirati nešto odvažnije outfite, Bershka nudi odlične komade s kojima ćete to vrlo kao postići.

S obzirom na to da ljeto samo što nije, pravi je trenutak da obnovite garderobu i to na način koji neće previše opustošiti vaš budžet, a kako bismo vam u tome pomogli, u nastavku smo izdvojili nekoliko ‘must’ komada!

Top (100 kn)

Hlače (180 kn, 180 kn)

Haljina (400 kn)

Hlače (140 kn), top (70 kn)

Haljina (400 kn)

Haljina (230 kn, 150 kn)

Suknja (130 kn)

Haljina (100 kn, 180 kn)

Suknja (100 kn)

Haljina (180 kn), hlače (180 kn)

Foto: Bershka, Instagram
Objavljeno: 12.06.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p