TRENDOVI

Bestselleri iz Reserveda koje ove zime obožavamo nositi!

Odlični i funkcionalni komadi!

Reserved je jedan od onih brendova koji nas uvijek iznova iznenadi zanimljivom i klasičnom ponudom čiji dizajn krije i trendi elemente koji osvajaju na prvu. Tako ove sezone jedva čekamo zaviriti u nove kolekcije, a dotad obožavamo rubriku 'bestsellers' za koju ne sumnjamo da će ponuditi ponešto za svačiji ukus i stil.

Pred nama su sve hladniji dani, a to znači da je pravi trenutak kako biste ormar nadopunili ključnim komadima koji su zimi prijeko potrebni. Jedan od takvih komada svakako je udobna pernata jakna ili kaput, a stavka koju nikako ne smijete zanemariti jest kvaliteta. Naime, Reserved u svojoj ponudi ima sjajne modele koji će pomiriti i izgled i funkcionalnost, stoga nema baš nikakvog razloga da i sami nešto detaljnije ne zavirite u cjelokupnu ponudu.

Naravno, osim jakni i kaputa, tu su i divne haljine te suknje koje obožavamo nositi s oversized džemperima ili pak elegantnim dolčevitama, a sve skupa ne zaboravite nadopuniti ključnim detaljima koji će naglasiti osobnost i outfitu podariti autentičan pečat. Što se tiče boja, zimski dani vole nešto neutralniji kolorit, ali to nije razlog da svojoj kolekciji ne pridodatei i malo vibrantnih tonova koji će podignuti i najtmurniji dan.

Iako smo sigurni da ste već obavili jesensko-zimski shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih najprodavanijih Reserved komada za koje sa sigurnošću možemo reći da su pun pogodak!

Džemper (140 kn), traperice (200 kn)

Suknja (200 kn), majica (160 kn)

Torba (200 kn), majica (200 kn)

Traperice (230 kn), haljina (300 kn)

Gležnjače (350 kn), haljina (350 kn)

Jakna (400 kn), duga jakna (500 kn)

Duga jakna (500 kn), haljina (230 kn)

Suknja (230 kn), kaput (600 kn)

Foto: Instagram, Reserved
Objavljeno: 19.10.2020. u 12:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p