TRENDOVI

Bestselleri iz Reserveda koji su kao stvoreni za ljetne dane!

Komadi s kojima nema greške, a koje možete kupiti u nekoliko klikova!

Moramo priznati da nema ništa slađe od ljetnog shoppinga na kojem jedva čekamo uloviti sve one divne komade. Tako smo ovog puta odlučili zaviriti u ponudu jednog od najdražih high street brendova i moram priznati da smo poprilično oduševljeni, a pogotovo s bestseller rubrikom u kojoj se kriju neki od najljepših komada iz aktualne ponude!

Kao što smo spomenuli, Reserved je jedan od onih brendova kojem se uvijek vraćamo, a sve zbog poprilično raznovrsne ponude u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe. Što se tiče aktualnog ljetnog asortimana, među najprodavanijim komadima svakako su suknje i haljine, ali i efektni topovi te bezvremenske bluze. Bluze obožavamo prije svega zbog njihove jednostavnosti i praktičnosti, opuštenog looka koji uz nekoliko ključnih komada može postati vrlo ženstven i zavodljiv.

Isto tako, ne smijemo zaboraviti niti na uzorke, kako niti na detalje poput primjerice raskošnih volana koji savršeno pristaju ljetnim kombinacijama, pritom ih čineći za nekoliko stepenica boljim i odvažnijim. S obzirom na to da je ljeto iza ugla, a sjajnih novih krpica nikad dosta, kako bismo vas potaknuli na shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih najprodavanijih komada iz trenutne Reserved ponude za koje ne sumnjamo da će vas inspirirati na kreiranje posebnih stylinga koji će naglasiti vaš karakter, osobnosti i stil.

Sve komade možete kupiti putem jednostavnog webshopa!
Objavljeno: 16.06.2021. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p