TRENDOVI

Bijela košulja: komad koji obožavamo nositi u svim kombinacijama!

Bezvremenski odabir za stylish modne priče!

U modnom svijetu cirkulaciju novih trendova je gotovo nemoguće pratiti, ali ipak i dalje postoje oni neki koji od kad su se nametnuli ne silaze s 'trona'. Jedna od takvih je definitivno klasična bijela košulja, jednostavan, a tako poseban komad koji ne poznaje prolaznost i uvijek nas iznova inspirira na kreiranje novih chic kombinacija.

Sigurni smo da se u svačijem ormaru može pronaći barem jedna klasična bijela košulja koja je tu kao 'spas' u onim trenutcima kada ne znamo što bismo odjenuli, a svejedno želimo izgledati drugačije i posebno. Naime, spomenuti komad je toliko lako kombinirati da je poprilično nemoguće pogriješiti, a mi najviše volimo spoj klasičnih traperica, omiljenih gležnjača ili pak nešto elegantnijih modela cipela koji će bijeloj košulji podariti dozu opuštenosti, ali i zadržati profinjene stilske note.

Nadalje, osim trapericama, košulja sjajno izgleda i u kombinaciji sa suknjama i haljinama, stoga možemo zaključiti da je riječ o funkcionalnom modnom platnu pomoću kojeg možete bez problema izraziti svoju kreativnost i naglasiti osobnost. Što se tiče samog modela, osim jednostavnih krojeva, u ponudi se može pronaći i bezbroj zanimljivih, no i dalje decentnih košulja s detaljima kao što su primjerice nešto naglašenija kragna ili puf rukavi.

Mogućnosti i ideja je doista mnogo, a kako bismo vam pomogli prilikom odabra savršene bijele košulje, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita iz aktualne ponude najdražih brendova!

Reserved (230 kn)

Zara (150 kn), &OtherStories ($69)

Reserved (200 kn)

Stradivarius (140 kn), Reserved (200 kn)

&OtherStories ($89)

Uterque (250 kn), &OtherStories ($99)

Reserved (100 kn)

H&M (19,99 €), Stradivarius (140 kn)

&OtherStories ($69)

Uterque (250 kn, 300 kn)

Foto: Instagram, Zara, Reserved, Bershka, Stradivarius, H&M, &OtherStories, Uterque
Objavljeno: 20.01.2021. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p