TRENDOVI

Bijela majica kao osnova urbanog ormara

Inspiracija s poznatih street style adresa

Vjerujemo da običnu bijelu majicu kratkih rukava ne moramo puno predstavljati. Obavezan komad svakog urbanog ormara, baza beskonačnom broju kombinacija, poveznica čak i onih najkompliciranijih stylinga, esencijalna i ljeti i zimi. Bilo da ste poklonica minimalističkog stila ili pak eklektičnog, sigurni smo da je posjedujete i učestalo upotrebljavate.

Kako se kombiniranje ne bi svelo na nekoliko stylinga koje konstantno rotirate, mi smo sakupili street style inspiraciju koju možete iskoristiti već ovog vikenda. Za ležeran izlazak ne libite se spojiti jake komade poput šarene midi suknje i 'statement' kaputa s bijelom majicom, a i minimalizam će zasjati u pravom svjetlu nadopunite li njome kožne hlače i motorističku jaknu. Jednako će dobro funkcionirati u poslovnim kombinacijama, kao i u onim večernjim, stoga nije ni čudo da se nalazi među obaveznim komadima garderobe. U ovo prijelazno vrijeme lako je možete uklopiti u slojevite kombinacije, dok će za par tjedana nesumnjivo zasjati u mnoštvu bijelih laganih stylinga.

 

Matea Martek

photos: adam katz sinding, we the people, victoria tornegren, sincerely jules, stockholm streetstyle, native fox, golestaneh, xssatstreetfashion

 

Objavljeno: 16.03.2014. u 12:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p