TRENDOVI

Bijela ženska odijela kao sve popularniji odabir za mala intimna vjenčanja

Odijela u kojima ćete poželjeti izgovoriti svoje sudbonosno 'da'

Cijeli svijet se zbog pandemije korona virusa pronašao u poprilično nezgodnoj situaciji. Gotovo nema plana koji nije propao, a sve želje koje smo namjeravali ispuniti u protekloj godini ostavili smo za neka bolja vremena. Iako su iza nas poprilično izazovni mjeseci te je i dalje neizvjesno kada će istima doći kraj, budućim mladenkama zasigurno ova situacija najteže pada, a što je dovelo do poprilično velikih promjena u samoj industriji vjenčanja!

Koliko god sama prigoda vjenčanja bila prekrasna i značajna, toliko je njezina organizacija zahtjevna. Planiranje vjenčanja nalazi se poprilično visoko na popisu okidača stresa jer je toliko toga potrebno pripremiti da nije niti čudo da većina mladenki jedva čeka da taj dan završi, a zbog čega nerijetko u istome zaborave i uživati. Cijelu ovu situaciju dodatno je zakomplicirala pandemija, zbog čega brojni parovi ne znaju isplati li se što planirati za naredne mjesece, kakve će mjere biti na snazi i hoće li uopće biti moguće organizirati tradicionalno vjenčanje o kakvom mnogi maštaju i žele. S druge strane, ova nezahvalna situacija iznjedrila je trend malih, intimnih vjenčanja, koja uopće ne izgledaju loše, štoviše, riječ je o vrlo osobnoj atmosferi koja jednako tako može biti čarobna kao i kod velikih vjenčanja.

Također šarmantnost malih vjenčanja prati i nešto drugačiji, nesvakidašnji modni odabir, a to su bijela odijela, a neka od njih izgledaju elegantnije i svečanije od klasične duge haljine. Ono što posebno volimo kod bijelih svadbenih odijela jest to što pored modernog dojma, istovremeno vas ne ograničavaju u plesanju i kretanju, pa tako cijelu noć možete biti opušteni. Nadalje, ovakvo bijelo odijelo vrlo lako možete prilagoditi svojoj osobnosti te ga upotpuniti prikladnim salonkama ili upečatljivim nakitom, možda onim naslijeđenim, zbog čega će cijeli izgled imati nešto posebniji značaj. U nastavku smo izdvojili nekoliko high street opcija zbog u kojima ćete poželjeti izgovoriti sudbonosno 'da'!

H&M (40 eura), (30 eura)

Pretty Little Thing (35 £), (25 £)

Mango (250 kn), (200 kn)

S.Oliver (80 eura), (49 eura)

Mango (600 kn), (250 kn)

S.Oliver (117 eura), (81 eura)

Pretty Little Thing (30 £), (28 £)

Uterque (1390 kn), (590 kn)

Massimo Dutti (950 kn), (500 kn)

Pretty Little Thing (12 £)

Foto: Instagram, Pretty Little Thing, Mango, Uterque, Massimo Dutti, S.Oliver, H&M
Objavljeno: 27.01.2021. u 11:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p